Magazin Fenerbahçeli Gizem Örge'den Enis Arıkan ile poz!

Fenerbahçeli Gizem Örge'den Enis Arıkan ile poz!

08.07.2022 - 10:47 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Opet ile başarılı bir sezon geçiren Gizem Örge soluğu tatilde aldı. Yakın arkadaşı Vakıfbanklı yıldız Kübra Akman ile tatil yapan Örge'nin Enis Arıkan ile paylaştığı poz büyük ilgi gördü.

Fenerbahçeli Gizem Örgeden Enis Arıkan ile poz

CEV Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalde elenen,  Misli.com Sultanlar Ligi'ni ikinci olarak tamamlayan Fenerbahçe Opet'te takımın önemli isimlerinden olan Gizem Örge tatilden paylaştığı pozlarla gündem olamaya devam ediyor.

Haberin Devamı

LİGİN EN İYİ LİBEROSU SEÇİLDİ
CEV Şampiyonlar Ligi yarı finalinde altın setle Vakıfbank'a elenen Fenerbahçe Opet, Misli.com Sultanlar Ligi finalinde de Vakıfbank'a kaybetti. Sezonun en iyileri açıklanırken ligin en değerli liberosu Gizem Örge seçildi.

SOLUĞU TATİLDE ALDI
Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Gizem Örge, arkadaşı Kübra Akman ile tatilden pozlar paylaşmayı ihmal etmiyor. Milli takım arasında iki rakip takımın voleybolcuları soluğu tatilde aldı.

Fenerbahçeli Gizem Örgeden Enis Arıkan ile poz

GİZEM'DEN TRANSFER İTİRAFI
Geçen sezonun başında Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili konuşan Örge, “Benim için çok heyecan verici bir süreçti. Yeniliği canıgönülden istiyordum, bunun zamanının geldiğini de düşünüyordum. Büyük bir camiaya geldiğimi biliyorum. Fenerbahçe’nin ne kadar büyük bir camia olduğunu hep söylerlerdi. Ben de bunu kendim gelip görmüş oldum. Bu nedenle fazlasıyla heyecan verici bir süreç olduğunu söyleyebilirim.” ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

PİLATESİ İHMAL ETMİYOR
Tatilini Alaçatı'da geçiren Örge bir yandan yeni sezon hazırlıklarını ihmal etmiyor. Kampa formda gitmek isteyen Örge sık sık pilatese giderken o anları sosyal medya hesabından paylaşıyor.

Fenerbahçeli Gizem Örgeden Enis Arıkan ile poz

DJ ENİS ARIKAN İLE EĞLENDİ
Fenerbahçe Opet’te forma giyen voleybolcu Gizem Örge ile oyuncu arkadaşı Enis Arıkan, Alaçatı’da bir araya geldi. Enis Arıkan'ın DJ'lik yaptığı mekanda eğlenen Örge, Arıkan ile fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

Arıkan'ın performans sergilediği gecede yakın arkadaşı Ezgi Mola'da yer aldı.

Fenerbahçeli Gizem Örgeden Enis Arıkan ile poz

RÜYA TAKIM AÇIKLANDI
Taraftar oylarıyla seçilen 2021 Şampiyonlar Ligi Rüya Takımında en iyi Pasör Cansu Özbay oldu. En iyi Pasör Çaprazı Haak, En iyi Orta Oyuncu Zehra Güneş, En iyi Smaçör Gabi, En iyi Orta Oyuncu Eda Erdem, En iyi Smaçör Michelle Bartsch-Hackley ve En iyi Libero Ayça Aykaç seçildi.

Fenerbahçe Opet'ten Gizem Örge en iyi libero adayları arasında gösterilmişti.

Fenerbahçeli Gizem Örgeden Enis Arıkan ile poz

KARİYERİ GÖZ DOLDURUYOR
Gizem Örge Vakıfbank ile 2017 Avrupa Bayanlar Voleybol Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, 2016 Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonlar Ligi ikinciliği ve 2016 Türkiye Kadınlar Voleybol Ligi şampiyonluğu elde etti. Bireysel olarak Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Ligi'nin 2016 ve 2022 sezonunda en iyi libero ödülünü almaya hak kazandı

Haberin Devamı

Fenerbahçeli Gizem Örgeden Enis Arıkan ile poz