Fenerbahçe Fenerbahçe'nin istediği Kampl'ın menajeri konuştu

Fenerbahçe'nin istediği Kampl'ın menajeri konuştu

19.11.2013 - 10:30 | Son Güncellenme:

Adı Fenerbahçe ile anılan Kevin Kampl’ın menajeri Ruhnau, böyle konuştu. Salzburg’un yıldızının Sarı-Lacivertlilerden etkilendiğini söyledi. “Ancak Avrupa’da 2 yıl yer alamayacak olmaları büyük bir eksiklik” dedi.

Fenerbahçenin istediği Kamplın menajeri konuştu

Sü­per Lig’in zir­ve­sin­de yer alan Fe­ner­bah­çe, yo­lu­na emin adım­lar­la de­vam edi­yor. Sa­rı-La­ci­vert­li­ler 2011’den son­ra şam­pi­yon­lu­ğu ye­ni­den ka­zan­ma yo­lun­da işi­ni şan­sa bı­rak­mak is­te­mi­yor. Sa­rı-La­ci­vert­li­le­rin adı, Avus­tur­ya’nın Salz­burg ta­kı­mın­da for­ma gi­yen Ke­vin Kampl ile anı­lı­yor.

Se­zon ba­şın­da Şam­pi­yon­lar Li­gi ön ele­me­sin­de Fenerbahçe ile eş­le­şen Avus­tur­ya eki­bi, 1-1 ve 1-3’lük skor­lar­la tem­sil­ci­mi­ze ele­nir­ken ra­kip­ten akıl­lar­da ka­lan tek isim gös­ter­di­ği per­for­mans­la Kampl ol­muş­tu.

10 mil­yon eu­ro iyi pa­ra

Sloven or­ta sa­ha oyun­cu­su­nun me­na­je­ri Mic­ha­el Ruh­na­u, trans­fer sü­re­ci­ni de­ğer­len­dir­di. Kampl’ın Salz­burg’da mut­lu ol­du­ğu­nu di­le ge­ti­ren Ruh­na­u “Ancak da­ha bü­yük bir ku­lüp onu is­ter­se bun­la­ra göz­le­ri­mi­zi ka­pa­ta­ma­yız. Fe­ner­bah­çe’nin Kampl il­gi­si­ni ya­kın­dan ta­kip edi­yo­ruz. Fe­ner­bah­çe il­gi­mi­zi çe­ken ve bü­yük bir ku­lüp. 10 mil­yon eu­ro bon­ser­vis üc­re­ti iyi pa­ra, önem­li bir pa­ra. Kampl, Tür­ki­ye ve Fe­ner­bah­çe’den hoş­lan­dı. Salz­burg’un Fe­ner­bah­çe ile oy­na­dı­ğı maç­ta, ta­raf­tar­lar­dan çok et­ki­len­di” ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.

Fe­ner­bah­çe’nin ce­za­sı ne­de­niy­le Av­ru­pa ku­pa­la­rın­da 2 yıl yer ala­ma­ya­cak ol­ma­sı­nı da de­ğer­len­di­ren menajer Ruh­na­u “Ulus­la­ra­ra­sı şam­pi-­yo­na­lar gü­nü­müz fut­bo­lun­da çok çok önem­li. Fut­bol­cu­la­rın ken­di­le­ri­ni ta­nıt­ma­la­rı açı­sın­dan çok önem­li” de­di. Bu ek­sik­li­ğin Fe­ner­bah­çe’ye trans­fer sü­re­cin­de son de­re­ce olum­suz rol oy­na­dı­ğı­nı di­le ge­tir­di.

Ön­ce el sı­kış­sın­lar

Menajer Mic­ha­el Ruh­na­u, ön­ce­lik­le Fe­ner­bah­çe ve Salz­burg’un el sı­kış­ma­sı ge­rek­ti­ği­ne dik­kat çek­ti. “Biz bun­dan son­ra dev­re­ye gi­ri­yo­ruz. El­bet­te Kampl da bu per­for­man­sı­nı de­vam et­tir­me­li” şek­lin­de ko­nuş­tu. 1990 yılında Almanya’da dünyaya gelen Sloven yıldız, iki sezondur Avsturya ekibinde forma giyiyor. Merkez orta sahada grev yapan Kampl, Slovenya Milli Takımı’nın formasını 6 kez giydi ve rakip ağlara bir gol gönderdi.

Haberin Devamı

(Bugün)