Fenerbahçe Fenerbahçe'ye 1.90'lık dev yıldız! Bonservisi elinde

Fenerbahçe'ye 1.90'lık dev yıldız! Bonservisi elinde

07.08.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, Edin Dzeko, Dusan Tadic gibi yıldız isimlerden sonra bir transfer daha yapmak istiyor. Sarı-lacivertli ekibin bonservisi elinde olan 1.90 boyunda yıldız futbolcuyu listesine aldığı öğrenildi.

Fenerbahçeye 1.90lık dev yıldız Bonservisi elinde

Gelecek sezon Süper Lig'de şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Fenerbahçe, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Takıma katılan yıldız isimler ile dikkat çeken sarı-lacivertli ekip, şimdi de 1.90'lık yıldız futbolcuyu listesine ekledi.

Haberin Devamı

YENİ SEZON İÇİN YILDIZ İSİMLER

Fenerbahçe'de kurmaylar İsmail Kartal'ın raporu doğrultusunda orta saha kurgusuna 3 takviyede birden bulundu. Sarı-lacivertliler, Polonyalı orta saha Sebastian Szymanski'yi kadrosuna dahil etti. Süper Lig devi, 24 yaşındaki oyuncu için 9 milyon 750 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Marsilya forması giyen Bartuğ Elmaz'la 30 Haziran 2026'ya kadar sözleşme imzalandı. 20 yaşındaki oyuncunun transferi için Marsilya'ya 1 milyon 400 bin euro ödendiği kaydedildi. Sarı-lacivertliler, on numara pozisyonunu Dusan Tadic'le güçlendirdi. Süper Lig devi, 34 yaşındaki on numarayla 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Fenerbahçeye 1.90lık dev yıldız Bonservisi elinde

Sarı-lacivertliler, stoper tandemine şu ana kadar 2 takviye yaptı. Fenerbahçe'nin ilk hamlesi Alexander Djiku oldu. 28 yaşındaki stoper için herhangi bir bonservis bedeli ödenmedi. Süper Lig devinin ikinci hamlesi Rodrigo Becao oldu. Sarı-lacivertliler, 27 yaşındaki stoperle 5 yıllık sözleşme imzaladı. Rodrigo Becao'nun transferi için 8 milyon 300 bin euro bonservis bedeli ödendi.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertliler santrfor pozisyonuna Umut Nayir ile Edin Dzeko'yu dahil etti. Sol kanat rotasyonuna Ryan Kent'i ekleyen Fenerbahçe, milli sağ bek Mert Müldür'ü de kadrosuna kattı.

AYRILIKLAR YAŞANDI

Fenerbahçe bu sezon toplamda 47 milyon 950 bin euro bonservis geliri etti. Sarı-lacivertlilerde genç oyuncular Tiago Çukur ve Ertuğrul Çetin'in yanı sıra Joao Pedro kiralık olarak takımdan ayrıldı. Mbwana Samatta'nın sözleşmesi feshedildi.

Süper Lig devinde Diego Rossi, 5 milyon 150 bin euro karşılığında Columbus Crew'in yolunu tuttu. Mergim Berisha, 4 milyon euro bedelle Augsburg ile anlaşmaya vardı. Braga, Bruma'nın bonservisini 6 milyon 500 bin euro karşılığında aldı. Arda Güler, 20 milyon euroluk bedelle Real Madrid'le anlaşmaya vardı. Attila Szalai ise 12 milyon 300 bin euro karşılığında Hoffenheim'a imza attı.

Fenerbahçeye 1.90lık dev yıldız Bonservisi elinde

MENAJERLERDEN BAKAYOKO ÖNERİSİ

Fanatik'in haberine göre kiralık olarak gittiği Milan’da forma giyen Tiemoue Bakayoko, sözleşmesinin bitmesinin ardından serbest kalmıştı. Kendisine uygun bir kulüp arayan Bakayoko’nun menajerler tarafından iki kulübe önerildiği öne sürüldü.

Haberin Devamı

Bunların Türkiye’den Fenerbahçe ve Yunanistan’dan Panathinaikos olduğu iddia edildi. 28 yaşındaki orta saha oyuncusunun, maddi şartları ikinci plana attığı ve düzenli olarak oynayabileceği bir takımda kariyerine devam etmek istediği bildirildi.

FENERBAHÇE VE PANATHİNAİKOS

Bu kulüplerin Türkiye'den Fenerbahçe ve Yunanistan'dan Panathinaikos olduğu iddia edildi. 28 yaşındaki orta saha oyuncusunun, maddi şartları ikinci plana attığı ve düzenli olarak oynayabileceği bir takımda kariyerine devam etmek istediği bildirildi.

Fenerbahçeye 1.90lık dev yıldız Bonservisi elinde

SEZON PERFORMANSI

1.90'lık orta saha Bakayoko geride bıraktığımız sezon Milan formasıyla sadece 3 karşılaşmada forma giyebilmişti.

Yazarlar