Fenerbahçe Fenerbahçe'ye dev forvet! İsmail Kartal transfer için onay verdi

Fenerbahçe'ye dev forvet! İsmail Kartal transfer için onay verdi

05.01.2024 - 18:35 | Son Güncellenme:

Michy Batshuayi ile yollarını ayırması beklenen Fenerbahçe'nin forvet arayışlarında gündemine dev golcüyü aldığı iddia edildi. Sarı-lacivertlilerde teknik direktör İsmail Kartal'ın transfere onay verdiği belirtildi.

Fenerbahçeye dev forvet İsmail Kartal transfer için onay verdi

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de kurmaylar ara transfer dönemi için çalışmalarına hız verdi. Sarı-lacivertlilerin bu doğrultuda forvet arayışlarında sürpriz bir ismi listesine dahil ettiği öne sürüldü.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin Premier Lig'de forma giyen dev santrforu kadrosuna katmak istediği aktarıldı. Takvim'in haberine göre; Michy Batshuayi ile yollarını ayırması beklenen Fenerbahçe'nin gündemine Sasa Kalajdzic geldi.

Sarı-lacivertlilerin, Michy Batshuayi ile vedalaşması halinde vakit kaybetmeden dev forvete teklifte bulunacağı vurgulandı. Fenerbahçe'nin 2 metrelik forvet için satın alma opsiyonlu kiralama formülü içeren teklifte bulunmayı planladığı kaydedildi.

26 yaşındaki Sasa Kalajdzic bu sezon Wolverhampton'da 13 maça çıktı. Avusturyalı santrfor bu süreçte rakip fileleri 3 kez havalandırdı. Sasa Kalajdzic aynı süreçte 1 asist üretti.

Sasa Kalajdzic'in Wolverhampton ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Avusturyalı golcünün güncel piyasa değeri 11 milyon euro.

Haberin Devamı

Donaufeld altyapısında futbola başlayan Sasa Kalajdzic daha sorna Vienna altyapısı, Admira Wacker ve Stuttgart'ta oynadı. Wolverhamtpon, geçtiğimiz sezon başında 18 milyon euro ödeyerek tecrübeli forveti renklerine bağladı.

Sasa Kalajdzic, Avusturya Milli Takımı'nda 19 müsabakada şans buldu. 26 yaşındaki forvet bu süreçte 4 kez rakip fileleri havlaandırdı.