Fenerbahçe Fenerbahçe sol bekini buldu! Anlaşma sağlandı, bonservisini açıkladılar

Fenerbahçe sol bekini buldu! Anlaşma sağlandı, bonservisini açıkladılar

05.07.2022 - 22:58 | Son Güncellenme:

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin yıldız futbolcuyla anlaşma sağladığı ileri sürüldü. Haberde sarı-lacivertli kulübün kasasından çıkacak rakam da açıklandı.

Fenerbahçe sol bekini buldu Anlaşma sağlandı, bonservisini açıkladılar

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin sol bek transferinde mutlu sona ulaştığı iddia edildi. İşte detaylar... 

Haberin Devamı

Fenerbahçe sol bekini buldu Anlaşma sağlandı, bonservisini açıkladılar

HEDEF CUMHURİYET'İN 100. YILINDA ŞAMPİYONLUK

Yeni sezona Cumhuriyet'in 100. yılında şampiyonluk parolasıyla girecek olan sarı-lacivertli kulüp, şu ana kadar 3 transfere imza attı. Santa Clara'dan Lincoln Henrique'yi kadrosuna katarak transfer sezonuna giriş yapan yönetim, daha sonra PSV Eindhoven'dan Bruma'yı kiraladı. Sarı-lacivertliler son olarak geçen sezonun parlayan yıldızı Emre Mor'u 3 yıllığına kadrosuna kattığını duyurdu.  

MOL FEHERVAR'I FARKLI YENDİ

Şampiyonlar Ligi ikinci eleme turu maçı öncesi hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, özel maçta Mol Fehervar'ı 3-0 mağlup etti. Sarı-lacivertli takımın gollerini Serdar Dursun, Diego Rossi ve Valencia kaydetti.

PARTIZAN MAÇINA GÖRE 3 DEĞİŞİKLİK
Sarı-lacivertlilerde teknik direktör Jorge Jesus, Partizan ile oynanan hazırlık maçının 11’ine göre 3 değişiklikle sahaya çıktı. Portekizli teknik adam, Mol Fehervar karşısında Miha Zajc, Lincoln Henrique ve Enner Valencia'nın yerlerine İrfan Can Kahveci, Dimitris Pelkas ve Serdar Dursun'a görev verdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe sol bekini buldu Anlaşma sağlandı, bonservisini açıkladılar

DUYURDULAR: WELİNGTON'LA ANLAŞMA SAĞLANDI

Fenerbahçe yönetiminin Sao Paulo'nun 21 yaşındaki Brezilyalı sol beki Welington için anlaşma sağladığı ileri sürüldü. Brezilya'dan Lance ve ESPN'in haberlerine göre; Fenerbahçe, yıldız oyuncu için 3 milyon euro bonservis teklif etti ve Sao Paulo bu teklifi kabul etti.

Sao Paulo'nun en önemli yeteneklerinden biri olarak gösterilen Welington için Jorge Jesus'un özel olarak ısrarcı olduğu ve transfer için devreye de girdiği belirtildi.

Fenerbahçe sol bekini buldu Anlaşma sağlandı, bonservisini açıkladılar

SAO PAULO FİNANSAL KRİZDE

Sao Paulo kaynaklarının da bu haberi doğruladığı belirtilirken, Brezilya kulübünün içinde bulunduğu ve acil nakite ihtiyaç duyulan bir finansal krizin de bu transferde önemli etkisi olduğu, bu nedenle pazarlık yapma şansının da olmadığı belirtildi. Sao Paulo'nun ayrıca maddi kriz nedeniyle Welington dışında Gabriel Sara ve Nestor'u da satmayı düşündüğü, eski futbolcuları David Neres ve Antony'nin satışından gelecek paylara da bel bağladığının altı çizildi.

23 MAÇA ÇIKTI

Geçen sezon Sao Paulo formasıyla 23 resmi maça çıkan Welington, 1 gol atıp 2 asist yaptı. 

Haberin Devamı