Fenerbahçe Fenerbahçe'ye transfer piyangosu! UEFA listesinde yer almadı, talip çıktı

Fenerbahçe'ye transfer piyangosu! UEFA listesinde yer almadı, talip çıktı

23.07.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, şimdiden yıldız futbolcuları kadrosuna kattı. Öte yandan takım içi planlamalarına da devam eden sarı-lacivertli ekipte kadrosuna düşünülmeyen yıldız oyuncuya talip çıktı.

Fenerbahçeye transfer piyangosu UEFA listesinde yer almadı, talip çıktı

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, gelecek sezon Süper Lig'de şampiyonluk hasretine son vermek istiyor. Dusan Tadic ve Edin Dzeko gibi yıldızları kadrosuna katan sarı-lacivertli ekipte ayrılıklar da yaşanacak. Fenerbahçe'nin UEFA listesine almadığı yıldız futbolcuya sürpriz bir takımın talip çıktığı öğrenildi. İşte transfer haberinin detayları...

Haberin Devamı

AYRILIKLAR ART ARDA

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen isimlerle yollar ayrıldı. Sarı-lacivertlilerde Bruma, Portekiz ekibi Braga'da kaldı. Braga bu transfer için 6 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi. Augsburg, Mergim Berisha'nın bonservisini 4 milyon euro karşılığında aldı.

Süper Lig devinde Mbwana Samatta, PAOK'un yolunu tuttu. Genç file bekçisi Ertuğrul Çetin, Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'ne kiralandı. 20 yaşındaki santrfor Tiago Çukur ise Belçika 2. Lig ekiplerinden Beveren'e geçici olarak imza attı. Sözleşmeleri sona eren Enner Valencia ve Dimitris Pelkas da sarı-lacivertlilere veda etti.

Fenerbahçeye transfer piyangosu UEFA listesinde yer almadı, talip çıktı

FENERBAHÇE'DEN HIZLI ATAKLAR

9 yıllık şampiyonluk özlemini dindirmeyi hedefleyen Fenerbahçe de transfer sürecine hızlı bir giriş yaptı. İlk olarak Ryan Kent'i kadrosuna katan Fenerbahçe'de ikinci transfer Edin Dzeko olmuştu. Ardından sırasıyla; Alexander Djiku, Umut Nayir, Sebastian Szymansi, Dusan Tadic, Rodrigo Becao ve Bartuğ Elmaz'ı duyuran Kanarya'da çalışmalar sürüyor.

Haberin Devamı

ZİMBRU MAÇI KADROSU BELLİ OLDU

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu'ndaki Zimbru Chisinau maçlarının kadrosunu açıkladı.

Sarı-lacivertlilerin Zimbru Chisinau müsabakası listesinde şu isimler yer aldı:

Altay Bayındır, İrfan Can Eğribayat, Furkan Onur Akyüz, Serdar Aziz, Luan Peres, Gustavo Henrique, Alexander Djiku, Ferdi Kadıoğlu, Bright Osayi Samuel, Jayden Oosterwolde, Miguel Crespo, İsmail Yüksek, Mert Hakan Yandaş, Sebastian Szymanski, Burak Kapacak, Diego Rossi, İrfan Can Kahveci, Emre Mor, Ryan Kent, Dusan Tadic, Edin Dzeko, Michy Batshuayi.

Fenerbahçeye transfer piyangosu UEFA listesinde yer almadı, talip çıktı

PEDRO KADROYA ALINMADI

Sarı-lacivertlilerde genç oyunculardan Emre Demir ve Emir Ortakaya da listede yer almadı. Transfer görüşmeleri için izin verilen Attila Szalai'nin dışında Nazım Sangare, Willian Arao, Joao Pedro, Samet Akaydin, Joshua King ile Lincoln Henrique, İsmail Kartal tarafından tercih edilmedi.

TALİP ÇIKTI

Gelecek sezon Fenerbahçe'nin kadrosunda düşünülmeyen ve UEFA kadrosuna alınmayan Joao Pedro'ya talip çıktı. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Serie A ekibi Lecce, Pedro'yu transfer listesine ekledi.

Haberin Devamı

İTALYA'DAN 2 TAKIM DAHA

Ayrıca Serie A'dan iki takımın daha Joao Pedro'nun temsilcisiyle temas kurduğu ve şartlarını sorduğu belirtildi.

Fenerbahçeye transfer piyangosu UEFA listesinde yer almadı, talip çıktı

SEZON PERFORMANSI

31 yaşındaki Joao Pedro, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla çıktığı 20 lig maçında 4 gol 1 asist kaydetti.

Yazarlar