Fenerbahçe Fenerbahçe'ye Wilfried Zaha'dan müjdeli haber! Masadan kalktılar, iki alternatif kaldı

Fenerbahçe'ye Wilfried Zaha'dan müjdeli haber! Masadan kalktılar, iki alternatif kaldı

18.07.2023 - 15:29 | Son Güncellenme:

Transferde çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, uzun süredir görüşmeleri sürdürdüğü Wilfried Zaha'yı kadrosuna katmak için tüm imkanlarını zorlarken sıcak bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertli ekibe yıldız futbolcudan müjdeli haber geldi. İşte detaylar...

Fenerbahçeye Wilfried Zahadan müjdeli haber Masadan kalktılar, iki alternatif kaldı

Transfer dönemine adeta fırtına gibi bir başlangıç yapan Fenerbahçe'de sıra uzun süredir görüşmelerin sürdüğü Wilfried Zaha'ya geldi. Crystal Palace ile sözleşmesi sona eren yıldız futbolcunun transferinde sıcak bir gelişme yaşandı. 

Haberin Devamı

TRANSFERLER ART ARDA

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe transfer ve tescil dönemine hızlı bir başlangıç yaptı. Sarı-lacivertliler kadrosunu yıldız isimlerle güçlendirdi. Dinamo Moskova'dan Sebastian Szymanski takıma dahil edildi. Polonyalı on numara için 9 milyon 750 bin euro bonservis bedeli ödendi.

Fenerbahçeye Wilfried Zahadan müjdeli haber Masadan kalktılar, iki alternatif kaldı

Bonservisi elinde bulunan oyuncular Ryan Kent, Alexander Djiku ve Edin Dzeko takıma katıldı. Umut Nayir transferinde Eyüpspor'a herhangi bir bonservis bedeli ödenmedi. Ajax'tan ayrılan Dusan Tadic, Fenerbahçe'ye imzayı attı.

FENERBAHÇE'DE AYRILIKLAR YAŞANDI

Fenerbahçe'de sözleşmesi biten oyuncular takımdan ayrıldı. Sarı-lacivertlilerde Dimitris Pelkas, Miha Zajc, Ezgjan Alioski ve Enner Valencia vedalaşılan isimler oldu. Süper Lig devinde İsmail Kartal'ın planları arasında yer almayan genç oyunculardan Ertuğrul Çetin ve Tiago Çukur, kiralık olarak farklı takımların yolunu tuttu.

Haberin Devamı

Augsburg, Mergim Berisha'nın bonservisini 4 milyon euro karşılığında aldı. Portekiz ekibi Braga ise Bruma'nın bonservisi için Fenerbahçe'ye 6 milyon 500 bin euro ödedi.

Fenerbahçeye Wilfried Zahadan müjdeli haber Masadan kalktılar, iki alternatif kaldı

ARDA GÜLER, REAL MADRİD'E GİTTİ

Avrupa devlerinin durumunu yakından takip ettiği Arda Güler, Real Madrid'in yolunu tuttu. 18 yaşındaki oyuncu, İspanyol deviyle 6 yıllık sözleşme imzaladı. Fenerbahçe, Arda Güler'in transferinden 20 milyon euroluk bonservis geliri elde etti.

Arda Güler için Real Madrid ile yapılan sözleşmede 10 milyon euroluk bonus maddesinin yer aldığı belirtildi. Öte yandan genç oyuncunun bir sonraki satışından yüzde 20'lik payın Fenerbahçe'ye verileceği kaydedildi.

ZAHA'DA YOĞUN MESAİ

Yaptığı transferlere rağmen Fenerbahçe hız kesmiyor. Sarı-lacivertli kulüp transferde yoğun mesai harcıyor. Şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Fenerbahçe, yaptığı flaş hamlelere devam etmeyi hedefliyor. Wilfried Zaha başta olmak üzere kaleye Livakovic ve stopere de Becao isimlerini kadrosuna katmayı planlayan sarı lacivertliler çalışmalarını sürdürüyor. Kısa süre içerisinde bu oyuncularda da sonuç alınması amaçlanıyor.

Fenerbahçeye Wilfried Zahadan müjdeli haber Masadan kalktılar, iki alternatif kaldı

MASADAN ÇEKİLDİLER

Sky Sports'un haberine göre Al-Ettifaq, Wilfried Zaha transferi için masadan çekildi. Şu anda yıldız futbolcunun transfer için yalnızca Fenerbahçe ve Crystal Palace ihtimalleri kaldı.

Haberin Devamı

Wilfried Zaha'nın kısa süre içerisinde kararını vermesi bekleniyor.

Yazarlar