Fenerbahçe Ferdi Kadıoğlu için rekor bonservis! İngiliz devi transfer için İstanbul'a geliyor

Ferdi Kadıoğlu için rekor bonservis! İngiliz devi transfer için İstanbul'a geliyor

03.01.2024 - 12:19 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin yükselen yıldızı Ferdi Kadıoğlu, İngiliz devinin radarına takıldı. Genç yıldızın transferi için kısa süre içinde görüşme yapılması bekleniyor. Sarı-lacivertliler, Ferdi için rekor bonservis talep ediyor.

Ferdi Kadıoğlu için rekor bonservis İngiliz devi transfer için İstanbula geliyor

Fenerbahçe'nin gözde oyuncusu Ferdi Kadıoğlu, Avrupa'nın devlerini peşinden sürüklemeye devam ediyor. Sarı-lacivertlilerin en değerli oyuncusu olan Ferdi Kadıoğlu için İngiliz devi kısa süre içinde İstanbul'a gelecek ve transfer görüşmeleri başlayacak. Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu için rekor bonservis talep ediyor.

Haberin Devamı

İNGİLİZ DEVİ İSTANBUL'A GELİYOR

Ara transfer dönemine sayılı günler kala, Fenerbahçe cephesinde flaş transfer gelişmeleri de yaşanıyor. Bu sezon takımda öne çıkan yıldız oyunculara talipler artmaya devam ederken, Premier Lig devi, Ferdi Kadıoğlu transfer için İstanbul'a geliyor.

Ferdi Kadıoğlu için rekor bonservis İngiliz devi transfer için İstanbula geliyor

ARSENAL HAREKETE GEÇİYOR

Avrupa'nın önemli kulüplerinin uzun zamandır takip altında tuttukları Fenerbahçe'nin yıldızı Ferdi Kadıoğlu için Arsenal harekete geçiyor. 

Sabah'ta yer alan habere göre Zinchenko'nun sakatlığı nedeniyle sol bek takviyesi yapmak isteyen İngiliz devinin, milli oyuncu için gelecek hafta İstanbul'a çıkarma yapacağı iddia edildi.

LONDRA EKİBİ TEKLİFLE GELİYOR

İki senedir birçok maçını tribünden canlı izledikleri 24 yaşındaki oyuncunun hem sarı-lacivertli forma hem de Milli Takım'daki performansıyla mest olan Arsenal yetkilileri, kulübün kapısını teklifle çalacak.

Haberin Devamı

Bu sezon oynadığı futbolla dikkat çeken Ferdi Kadıoğlu için İspanya La Liga ve İtalya Serie A'dan talipler olduğu da iddia ediliyor.

Ferdi Kadıoğlu için rekor bonservis İngiliz devi transfer için İstanbula geliyor

SEZON SONUNDA AVRUPA DEVLERİNDEN BİRİNE GİDECEK

Sadece İngiltere değil İtalya ve İspanya liglerinden de teklifler alan yetenekli futbolcu, bu sezonu sarı-lacivertli ekipte tamamlayıp ardından büyük bir Avrupa takımına imza atmayı hedefliyor. 

REKOR BONSERVİS TALEBİ

Fenerbahçe'nin 2018 yılında Hollanda'nın NEC Nijmegen takımından 1.4 milyon Euro'ya transfer ettiği Ferdi Kadıoğlu'nun güncel piyasa değeri 20 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Ancak sarı-lacivertliler, Ferdi Kadıoğlu için 30 milyon Euro'nun altında bir teklifi kabul etmeyecek. Takımın vazgeçilmez isimlerinden biri olan Ferdi'yi satmak konusunda çok istekli olmayan Fenerbahçe ise kadroyu bozmayı düşünmüyor. Yıldız oyuncusu Ferdi Kadıoğlu'nu kesinlikle bırakmak istemeyen yönetim, oyuncu ile de özel olarak konuşacak.

Ferdi Kadıoğlu cephesinden gelen bilgiler ise Fenerbahçe'yi yarı yolda bırakmak istemediği yönünde.

Ferdi Kadıoğlu için rekor bonservis İngiliz devi transfer için İstanbula geliyor

Yazarlar