Beşiktaş Fernandes Antep'e götürülüyor

Fernandes Antep'e götürülüyor

20.09.2012 - 15:57 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta sakatlık geçiren ve son 2 gündür yapılan antrenmana katılmayan Fernandes'in Gaziantep'e götürüleceği açıklandı. Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Ulvi Güveneroğlu, "Fernandes, Gaziantep'e geliyor. Orada da büyük bir ihtimal ile de oynayacak" şeklinde konuştu.

Fernandes Antepe götürülüyor

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın yardımcılığını yapan Ulvi Güveneroğlu, Gaziantepspor maçı öncesi siyah-beyazlı taraftarların gönlüne su serpen açıklama yaptı.

Haberin Devamı

Güveneroğlu, sakatlığı nedeniyle iki gündür antrenmanlara çıkamayan Manuel Fernandes ile ilgili "Fernandes, Gaziantep'e geliyor. Orada da büyük bir ihtimal ile de oynayacak" diye konuştu.

"MUHAMMED SAKAT"

Beşiktaş'ın genç futbolcusu Muhammed Demirci hakkında yorum yapan Güveneroğlu; " Muhammed'in ayağında sakatlık var. Boluspor karşılaşmasında kendisine de şans verdik. Her geçen gün kendini geliştiriyor. Bu gelişimler bizi mutlu ediyor. Diz bağlarında problem olduğu için takımdan ayrı çalışmalarına devam ediyor. Sakatlığı geçtikten sonra tekrar bizim aramızda olacak ve forma şansı için çalışmalarına devam edecek" dedi.

"İYİ SKOR ALMAK İSTİYORUZ"

Gaziantepspor karşılaşmasında iyi bir sonuç almak istediklerini dile getiren Güveneroğlu, "Gaziantepspor deplasmanı oynadığımız diğer karşılaşmalar kadar önemli. Beşiktaş'ı en iyi şekilde temsil edip, oradan iyi skorlar almak istiyoruz" diye konuştu.

Haberin Devamı

(Haber1903)