Dünyadan Futbol FIFA'da en iyiler açıklanıyor

FIFA'da en iyiler açıklanıyor

25.11.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

FIFA, 2014 yılının en iyi 11 için aday listesini yayımlamaya başladı. Almanya ile Dünya Kupası kazanan Neuer, adaylar arasında favori konumunda.

FIFAda en iyiler açıklanıyor

FIFA, 2014 yılının en iyi 11 için aday listesini yayımlamaya başladı. Bir kaleci, 4 savunmacı, 3 orta saha ve 3 forvetten oluşacak olan “Yılın 11” aday listesi sırasıyla açıklanacak. FIFA tarafından kaleci adaylarının açıklandığı listede Bayern Münih’ten Neuer, Juventus’tan Buffon, Real Madrid’den Casillas, Chelsea’den Courtois ve Barcelona’dan Bravo isimleri yer aldı. Buffon, 2005 senesinden bu yana her yıl aday kadroya seçilen listede bulunarak farklı bir başarı yakaladı.

Haberin Devamı

Mou’nun tek rakibi kendisi

Premier Lig’de Chelsea ile başarılı bir sezon geçiren Portekizli menajer Jose Mourinho, kariyerinin en iyi sezon başlangıçlarından birine imza attı. Chelsea’nin başında ligin ilk 12 maçında yenilmeyerek kulüp rekoru kıran Mourinho, Londra kulübünde tarihe geçti. Portekizli Mourinho ayrıca teknik adamlık kariyerinde Porto ve Real Madrid’in başında ulaştığı en iyi sezon başlangıcı performansını da tekrarladı.

Yazarlar