Voleybol Filenin Sultanları ayakta alkışlandı! Eda Erdem: Hedeflerimiz çok yüksek

Filenin Sultanları ayakta alkışlandı! Eda Erdem: Hedeflerimiz çok yüksek

29.07.2023 - 14:11 | Son Güncellenme:

Milletler Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Fenerbahçeli oyuncuları Eda Erdem Dündar, Melissa Vargas, Aslı Kalaç ve Gizem Örge, sarı-lacivertli ekibin Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'na geldi. Sporcular uzun ayakta alkışlandı.

Filenin Sultanları ayakta alkışlandı Eda Erdem: Hedeflerimiz çok yüksek

FIVB Milletler Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Fenerbahçeli oyuncuları Eda Erdem Dündar, Melissa Vargas, Aslı Kalaç ve Gizem Örge ile Milli Takım İstatistik Antrenörü Artun Aksan, Fenerbahçe Kulübü Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda konuşmaların yapıldığı sırada salona geldi.

Haberin Devamı

Faruk llgaz Tesisleri'nde devam eden toplantı için salonda bulunan divan kurulu üyeleri ve kulüp üyeleri şampiyon oyuncuları uzun süre ayakta alkışladı. Oyuncular daha sonra kürsüde konuşma yapan üyeleri dinledi.

"BU BAŞARININ TOHUMLARI YILLAR ÖNCE ATILDI"

Sarı-lacivertli kulübün başkanı Ali Koç, millilerden övgüyle söz ederken "Hangi turnuvaya katılırsalar katılsınlar bize inanılmaz bir adrenalin, mutluluk yaşatıyorlar. Bu takım bel kemiği Fenerbahçe'nin oyuncuları. Bu başarı tesadüf değil. Bu başarının tohumları yıllar önce atıldı. Artık bu başarı meyve veriyor. Hem de ne başarı. 2024 olimpiyatlarına hem erkek hem kadın milli takımı olarak 2-3 ülkeden biri olarak katılma şansımız da var" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

"HEDEFLERİMİZ ÇOK YÜKSEK"

A Milli Voleybol Takımı Kaptanı Eda Erdem Dündar, "Bugün burada şampiyonluğun verdiği mutluluğu paylaşıyoruz. Fenerbahçe'yi temsil ederken başarıda bir parçamım olması benim için çok önemli. Destekler bize çok önemli bir güç verdi. Hedeflerimiz çok yüksek. Milli takım ve kulüp bazında da çok önemli işler başaracağız. İnşallah tüm branşlarda nice şampiyonluk yaşamayı diliyorum" diye konuştu.

Gizem Örge ise, "Türk voleybol tarihinin kazandığı en büyük başarıyı kutluyoruz. Milli takımda uzun yıllardır bulunamıyordum. Fenerbahçe çatısı altında yeniden milli takıma gitmek ve orada olmak çok önemli. İyi ki Fenerbahçeliyiz." ifadelerini kullandı.

Milli takımın bir diğer oyuncusu Aslı Kalaç da, "Çok mutluyuz çok gururluyuz. Darısı diğer kupalara. Önce milli takımda daha sonra kulübümüzde başarılar elde etmek istiyoruz" dedi.

Melissa Vargas ise burada bulunmaktan çok mutlu olduğunu, Türkiye ve Fenerbahçe'ye daha fazla başarı kazandırmak için savaşmaya devam edeceklerini söyledi.

Filenin Sultanları ayakta alkışlandı Eda Erdem: Hedeflerimiz çok yüksek

Yazarlar