Trabzonspor Filip Benkovic: Trabzonspor çağırıyorsa ikinci kez düşünmezsiniz

Filip Benkovic: Trabzonspor çağırıyorsa ikinci kez düşünmezsiniz

21.07.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Bordo-mavililerin yeni stoperi Benkovic, burayı tercih etmekteki ana nedenlerden birinin Bjelica olduğunu belirtti, “Hocamız beni nerede değerlendirmek isterse yardımcı olmak isterim” ifadesini kullandı.

Filip Benkovic: Trabzonspor çağırıyorsa ikinci kez düşünmezsiniz

Trabzonspor’un satın alma opsiyonuyla birlikte Udinese’den kiraladığı Filip Benkovic, çalışmak, bütün maçlara hazır olabilmek ve taraftarı mutlu etmek için uğraş vereceğini dile getirdi.

Haberin Devamı

Bjelica’nın yakından tanıdığı Hırvat stoper, sözlerini şöyle sürdürdü:

- Burayı tercih etmemdeki ana sebeplerden biri hocamız...

- Zaten Trabzonspor gibi bir takımdan telefon alıyorsanız, oradan sizi istediklerini söylüyorlarsa, ikinci kez düşünmezsiniz.

- Kariyerim boyunca 4’lü defansta da 3’lü defansta da oynadım. Sağ ayaklı bir oyuncu olmama rağmen sol tarafta da oynadım. Hocamız beni nerede değerlendirmek isterse yardımcı olmak isterim.

- Türkiye daha önce takip ettiğim bir ligdi. Stadyumdaki atmosferleri biliyorum. Türkiye’de oynamış olan arkadaşlarımla iletişim halindeydim.

- Saha içerisinde takım arkadaşlarıyla çok fazla iletişim kuran, ters kanada oynayacağı toplarla oyunun yönünü değiştirmeyi seven ve ikili mücadelelerden korkmayan bir oyuncuyum.

Haberin Devamı

- Şampiyonluk kutlamalarını gördüm. İzlediğimde çok etkilenmiştim.

- Trabzonspor’u bir şans olarak görüyorum. Her gün adım adım ilerleyerek ve daha iyisini yaparak hem takım arkadaşlarımın ve takımımızın yararına çalışarak eski günlerime tekrar ulaşabileceğimi düşünüyorum.

- Bunu da başarabilecek bir takım olduğumuzu görebiliyorum. Soyunma odasına baktığımda başarıya aç olan oyuncuların olduğunu görebiliyorum.