Diğer Ford Futgolf heyecanı Kemer Country'de yaşanıyor

Ford Futgolf heyecanı Kemer Country'de yaşanıyor

11.06.2022 - 20:31 | Son Güncellenme:

Ford Futgolf Şampiyonası'nda dördüncü etap 11-12 Haziran tarihlerinde Kemer Country Golf Kulübü sahasında düzenleniyor. Futgolf Gençlik ve Spor Derneği (FGSD) tarafından düzenlenen turnuvaya 120 oyuncu katılacak. İki farklı 18 delikli sahada oynanacak bu turnuva yine heyecanlı bir mücadeleye sahne olacak.

Ford Futgolf heyecanı Kemer Countryde yaşanıyor

FGSD’nin üyesi olduğu ve futgolfün uluslararası çatı kuruluşu olan FIFG’nin Avrupa Turu kapsamında yer alan turnuva aynı zamanda FIFG tarafından 2023 yılında Orlando’da düzenlenecek Futgolf Dünya Kupası’na katılabilmek için yarışan oyunculara da puan alma şansı sunacak.

Haberin Devamı

Futbol ve golfün birleşmesinden oluşan hibrit bir spor olan futgolf, Türkiye’de ve dünyada en hızlı büyüyen sporlar arasında yer alıyor.

Ford Futgolf heyecanı Kemer Countryde yaşanıyor

Ana sponsorluğunu Ford Otosan’ın üstlendiği ve Mackolik, UniqueBrands, Acıbadem Sports, Photier, Braun Türkiye, Lig Radyo ve Renk Matbaa'nın da destek verdiği bu keyifli turnuvanın sonrasında, Ford Futgolf Şampiyonası Ankara, Bodrum ve Antalya’da düzenlenecek etaplarla Aralık ayında son bulacak.