Fransa Ligue 1 Fransız basını Türk hakem Deniz Aytekin'in küfür ettiği iddia etti

Fransız basını Türk hakem Deniz Aytekin'in küfür ettiği iddia etti

12.03.2017 - 12:58 | Son Güncellenme:

Türk asıllı Alman hakem Deniz Aytekin'in, Barcelona-PSG maçı sırasında Fransız ekibinin oyuncularına bir çok kez küfür ettiği öne sürüldü.

Fransız basını Türk hakem Deniz Aytekinin küfür ettiği iddia etti

Onur Dinçer - Skorer Dış Haberler
Barcelona ile Paris Saint Germain arasında oynanan ve Deniz Aytekin'in kararlarıyla damga vurduğu Şampiyonlar Ligi maçının yankıları sürüyor. 4-0'ın rövanşında rakibini 6-1 yenen Katalan ekibi çeyrek finale çıkarken, türk asıllı Alman hakemin bu skorda katkısı olduğu öne sürülmüş ve Fransızlar büyük tepki göstermişti.
'Fu.k you' ifadesini kullandı
PSG'ye yakın Le Parisien'in haberine göre, Deniz Aytekin Nou Camp'taki karşılaşma sırasında Paris Saint Germainli futbolculara küfür etti. Hem de bir kere değil; bir çok kere... Verdiği kararları beğenmeyen oyuncuların yanına geldiği pozisyonlarda hakemin 'Fu.k you' ifadesini yüzlerine karşı bir çok kez kullandığı belirtildi. Aytekin'in bu tavrının PSGli oyuncuların maç içinde moralini bozduğu kaydedildi.
Change.org'da kampanya başladı
UEFA'ya ulaşan hakem raporu incelendi. Hakem Kurulu'nun başındaki isim Pierluigi Collina'nın incelediği raporun ardından, Deniz Aytekin'e bu sezon artık görev verilmesinin düşünülmediği ortaya çıkmıştı. Öte yandan change.org internet sitesinde konuyla ilgili bir imza kampanyası başlatıldı. Kampanyada tartışmalı Barcelona-PSG maçının tekrar oynanması istendi.

Yazarlar