Galatasaray Galatarasay’da Victor Nelsson küllerinden doğdu! Profesyonellik örneği

Galatarasay’da Victor Nelsson küllerinden doğdu! Profesyonellik örneği

14.03.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Galatarasay’da Victor Nelsson adeta küllerinden doğdu, sezon başındaki formsuzluğu çabuk atlatan ve yakaladığı fırsatı iyi kullanan Danimarkalı stoper tekrar eski günlerine kavuştu. Nelsson bunu başarırken de sadece profesyonelliğiyle ön plana çıktı.

Galatarasay’da Victor Nelsson küllerinden doğdu Profesyonellik örneği

Galatasaray’da Victor Nelsson tam bir profesyonellik dersi verdi.

Haberin Devamı

Aslan’ın Danimarkalı stoperi bu deyim yerindeyse önce dibe vurdu ve sonra ayağa kalktı. Sezona formsuz başlayan ve formasını Sanchez’a kaptıran Nelsson’un devre arasında satılmasına kesin gözüyle bakılıyordu. 25 yaşındaki futbolcu da yaşadığı huzursuzluğu milli takım kampında iken ülke basınına verdiği röportajla açık bir şekilde dile getirmişti.

'10 MİLYON EUROYA GİDECEKTİ'

Yaz döneminde bonservisi için 20-25 milyon euro konuşulan Nelsson’un yaşanan olumsuzluklar nedeniyle değeri hızla düşmüş ve sarı-kırmızılı yönetim, devre arasında 10 milyon euroya satışına bile “tamam” diyecek noktaya gelmişti.

Daha sonra Nelsson, Galatasaray için önemli bir isim haline geldi. Sanchez ile Abdülkerim’in sakatlıklarında Nelsson formu ile savunmanın en önemli ismi haline geldi ve Teknik Direktör Okan Buruk’un eli rahatladı.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı hocanın kendisini eleştirmesine rağmen futbolcusuna önyargılı yaklaşmaması ve hiç çekinmeden forma vermesi ile Nelsson tekrar form tuttu ve değer kazandı.

Yazarlar