Galatasaray Galatasaray'dan Davinson Sanchez bombası! Temsilcisi İstanbul'a geliyor

Galatasaray'dan Davinson Sanchez bombası! Temsilcisi İstanbul'a geliyor

02.09.2023 - 23:19 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de 4. hafta heyecanı yaşanırken bir yandan da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Son şampiyon Galatasaray, hem ligde hem de Avrupa'da iddialı bir kadro kurmak için yıldız isimlerle görüşme halinde. Sarı Kırmızılı ekibin Davinson Sanchez transferini bitirme noktasına geldiği öğrenildi.

Galatasaraydan Davinson Sanchez bombası Temsilcisi İstanbula geliyor

Bu sezon Süper Lig, Türkiye Kupası ve Şampiyonlar Ligi olmak üzere 3 kulvarda yarışacak olan Galatasaray, kadrosuna takviyeler yapmaya devam ediyor. Sarı-kırmızılılar, uzun süredir gündeminde olan Kolombiyalı stoper Davinson Sanchez’in transferini büyük ölçüde tamamladı.

Haberin Devamı

TRANSFERDE HAREKETLİ SAATLER BAŞLADI

Galatasaray için transferde hareketli saatler başladı. 4 Eylül tarihinde Şampiyonlar Ligi için son kadro bildirimini yapması gereken sarı-kırmızılılar, Avrupa'nın 5 büyük liginde transfer döneminin kapanmasıyla fırsat transferlerine yönelecek. Galatasaray'ın bu süreçte en az bir orta saha ve bir stoperi kadrosuna katması bekleniyor. Galatasaray iki yabancı futbolcu transferi yapması durumunda Pendikspor'la anlaşan Fredrik Midtsjö dışında bir yabancı oyuncusuyla daha yollarını ayırması gerekecek.

TEMSİLCİSİ İSTANBUL'A GELİYOR

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Galatasaray, Tottenham'da forma giyen tecrübeli savunmacı Davinson Sanchez transferini bitirme noktasına geldi.

Haberin Devamı

Habere göre; Galatasaray, Davinson Sanchez ile sözleşme şartlarında anlaşmaya vardı. Tottenham ve Galatasaray arasında ödeme planı görüşülüyor. Yıldız savunmacının temsilcisi, Galatasaray ile sözleşme görüşmelerini tamamlamak için önümüzdeki saatlerde İstanbul’da olacak.

Galatasaraydan Davinson Sanchez bombası Temsilcisi İstanbula geliyor

GEÇEN SEZON 18 MAÇA ÇIKTI

27 yaşındaki Kolombiyalı savunmacı, geçen sezon Premier Lig’de Tottenham formasıyla çıktığı 18 maçta 1 sarı kart gördü.

SERGIO RAMOS ARABİSTAN'A GİDİYOR

Galatasaray'ın bu hamlesiyle birlikte İspanyol yıldız Sergio Ramos'un transferi de rafa kalktı. 37 yaşındaki stoperin, Suudi Arabistan'a transfer olması bekleniyor.

SANCHEZ SORUSUNA YANIT

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Gaziantepm FK ile oynadıkları maçın ardından Davinson Sanchez transferine yönelik yöneltilen soruya şu şekilde cevap verdi: "Avrupa'da transfer bitti, fırsat ve maddi anlamda kazanım var. Şampiyonlar Ligi katılım payımız, bütçemizde önemli bir gelir kalemi. Bunu kazandık. Avrupa'da transfer bitti ve aktif bir rol alabiliyorsunuz. Davinson Sanchez'den haberim yok henüz, Erden Bey bununla ilgili çalışmasını devam ediyor. Kimse merak etmesin. Herkes rahat olsun. Yönetim gerekeni yapıyor."

Yazarlar