Galatasaray Galatasaray antrenmanında gerginlik! Kerem-Van Aanholt birbirine girdi

Galatasaray antrenmanında gerginlik! Kerem-Van Aanholt birbirine girdi

12.07.2022 - 16:34 | Son Güncellenme:

Sarı-kırmızılı takımın sabah antrenmanında iki yıldız oyuncu sert biçimde tartıştı. Takım arkadaşları araya girerek olayın büyümesini önledi. Kerem ve Van Aanholt daha sonra sosyal medya hesaplarından açıklama yaptı.

Galatasaray antrenmanında gerginlik Kerem-Van Aanholt birbirine girdi

SKORER ÖZEL

Haberin Devamı

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'nın Graz kentine bağlı Bad Waltersdorf kasabasındaki kampta gerçekleştiren Galatasaray'ın bu sabah yaptığı antrenmanda gergin anlar yaşandı.

İlk bölümü basın mensuplarına açık tutulan antrenman teknik direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirilirken, idmanda futbolcular koordinasyon hareketlerinin ardından gruplar halinde pas çalışması yaptı. Salonda çalışan Omar Elabdellaoui ile hafif sakatlığı bulunan kaleci Jankat Yılmaz antrenmanda yer almadı.

Galatasaray antrenmanında gerginlik Kerem-Van Aanholt birbirine girdi

VAN AANHOLT-KEREM AKTÜRKOĞLU ARASINDA SERT TARTIŞMA

Skorer'in edindiği bilgiye göre; 5'e 2 top kapma çalışması sırasında Van Aanholt, Kerem Aktürkoğlu'nun ayağına bastı. İki oyuncu birbirlerinin üzerine yürüdü. Van Aanholt ve Kerem'in birbirlerini ittikleri görüldü. Takım arkadaşları araya girerek olayın kavgaya dönmesini engelledi. 

Haberin Devamı

Galatasaray antrenmanında gerginlik Kerem-Van Aanholt birbirine girdi

 

Galatasaray antrenmanında gerginlik Kerem-Van Aanholt birbirine girdi

AANHOLT'TAN PAYLAŞIM: NE OLUYOR?

Kerem'le yaşadığı sert tartışmanın ardından Hollandalı futbolcu, Instagram hesabından paylaşım yaptı. Deneyimli sol bekin "Ne oluyor?" ifadelerini kullanması dikkat çekti.

KEREM AKTÜRKOĞLU'NDAN AÇIKLAMA

Daha sonra Kerem, Instagram hesabından şu açıklamayı yaptı: "Bu sabah antrenmanda bir ikili mücadele sonrasında takım arkadaşımla futbolun doğası gereği yaşadığım tartışma, bağlamından koparılarak 'fiziki şiddet içeren bir kavga' olarak lanse edilmiş. Biz aynı hedef için ter döken Galatasaray'ın başarısı için tüm benliğimizi ortaya koyan takım arkadaşlarıyız. Daha iyiyi başarmak için sınırlarımızı zorladığımız çalışma ortamımızda bu tür münakaşalar yaşanabilir ancak aramızda sevgi ve saygı bakidir. Bu olay haberleştirilirken bunun unutulmaması gerekir. Kamuoyuna saygılarımla."

YENİ TRANSFER OLIVIERA ANTRENMANA ÇIKTI

Galatasaray'ın yeni transferi Sergio Oliveira, sarı-kırmızılı takımla ilk antrenmanına çıktı. Sarı-kırmızılı takımın Porto'dan transfer ettiği Portekizli futbolcu, transfer işlemlerinin tamamlanmasının ardından Avusturya kampına dahil olurken, idman öncesi teknik direktör Okan Buruk ile bir süre sohbet etti ve kameralara poz verdi.

Haberin Devamı

AANHOLT'TAN AÇIKLAMA: ARAMIZDA HİÇBİR HUSUMET BULUNMAMAKTADIR

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdüren Galatasaray’da sabahki antrenmanda milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu ile yaşadığı olayla ilgili Hollandalı futbolcu Patrick van Aanholt sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Aanholt’un paylaşımı şöyle:

“Takım arkadaşım Kerem Aktürkoğlu ile idmanımız sırasında yaşadığımız ufak gerginlik, ne yazıkki sahanın içinde kalması gerekirken, çıkan abartılı haberler ile yanlış bir şekilde yayılmıştır. Kerem benim kardeşim ve aynı hedefe yürüdüğüm yol arkadaşımdır. Ortak hedefimiz Galatasaray’ın başarısı olup aramızda hiçbir husumet bulunmamaktadır.”