Galatasaray Galatasaray, Brezilyalı yıldız için transfer görüşmelerine başladı!

Galatasaray, Brezilyalı yıldız için transfer görüşmelerine başladı!

05.01.2023 - 13:50 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Ankaragücü galibiyetiyle liderliğini sürdüren ve derbiye odaklanan Galatasaray'da transfer çalışmaları da son hızıyla sürüyor. Sarı-kırmızılılar, Brezilyalı dünya yıldızı için transfer görüşmelerine başladı.

Galatasaray, Brezilyalı yıldız için transfer görüşmelerine başladı

Spor Toto Süper Lig'de Ankaragücü'nü 2-1 mağlup eden ve Fenerbahçe derbisi öncesi liderliğini sürdüren Galatasaray'da transfer çalışmaları da son hızıyla sürüyor. 12 Ocak'ta başlayacak transfer döneminde Okan Buruk'un taleib doğrultusunda eksik olan bölgelere transfer yapmayı planlayan sarı-kırmızılılar, Brezilyalı dünya yıldızı için transfer görüşmelerine başladı. İşte Galatasaray'daki son gelişmeler ve transferin tüm ayrıntıları...

Haberin Devamı

Galatasaray, Brezilyalı yıldız için transfer görüşmelerine başladı

GALATASARAY TARAFTARI DERBİYE ALINMAYACAK

İl Güvenlik Kurulu kararı doğrultusunda Galatasaray taraftarlarının tribündeki yerini alamayacağı derbi mücadelede, deplasman taraftarlarının yer aldığı tribünde de Fenerbahçe taraftarları yer alacak.

Alınan karar doğrultusunda Fenerbahçe Kulübü, resmi sitesinden yaptığı açıklamada, misafir takım koltuklarının Fenerbahçe taraftarları için satışa sunulacağını belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Son 365 gün içerisinde Galatasaray A.Ş. logolu Passolig kartını iptal eden taraftarlara bilet satışı yapılmayacak, kombine kartlardan transfer bilet alımı engellenecektir.

Son 24 saat dahil olmak üzere, Fenerbahçe A.Ş. logolu Passolig kartı olmayan taraftarlara bilet satışı yapılmayacaktır.

Haberin Devamı

Son 24 saat dahil olmak üzere, Fenerbahçe A.Ş. logolu Passolig kartı olmayan taraftarla kombine kartlardan bilet transferi yapılmayacaktır.

Son 24 saat dahil olmak üzere, satışı yapılan tüm biletler transfer edilemeyecektir.

Galatasaray, Brezilyalı yıldız için transfer görüşmelerine başladı

DERBİNİN ORANLARI BELLİ OLDU

Spor Toto Süper Lig'de sezonun dev maçı için geri sayım başladı. Fenerbahçe ile Galatasaray, 8 Ocak Pazar günü Kadıköy'de karşı karşıya gelecek. Galatasaray dev derbi öncesi ezeli rakibi Fenerbahçe'nin 1 puan önünde lider konumda bulunuyor.

Dev derbinin iddaa oranları da belli oldu. İddaa risk yönetimi dev derbide Fenerbahçe'ye 2.01, Galatasaray'a 3.01 oran verdi. Karşılaşmanın berabere bitmes olasılığı ise 3.31 olarak belirlendi.

Galatasaray, Brezilyalı yıldız için transfer görüşmelerine başladı

ÖZBEK'TEN VAR TEPKİSİ

Galatasaray, Türkiye Futbol Federasyonu’nun VAR kayıtlarını kamuoyuna açıklamasının ardından harekete geçti, kendi maçlarındaki diyalogların da bilinmesini istedi.

TFF’nin Sivasspor-Galatasaray ile Gaziantep-Beşiktaş karşılaşmalarındaki tartışmalı kararları ifşa etmesinin ardından hemen harekete geçen sarı-kırmızılılar, randevusuz olarak Riva’daki TFF binasına gitti. Başkan Dursun Özbek ile Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur’u burada TFF Başkanvekili ve Galatasaray’ın eski yöneticisi Yusuf Günay karşıladı.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi’yi ziyaret eden Galatasaraylılar, TFF’den iki talepte bulundu. Öncelikle Cim-Bom’un sezon başından bu yana tartışılan pozisyonlarının VAR kayıtlarını talep eden Özbek, bunun sonrasında Fenerbahçe’nin önceki gün Antalya deplasmanında yediği, ancak ofsayt gerekçesiyle iptal edilen golün VAR konuşmalarının kamuoyuna aktarılması gerektiğini dile getirdi.

Haberin Devamı

Galatasaray, Brezilyalı yıldız için transfer görüşmelerine başladı

BÜYÜKA'DAN BERKAN KUTLU'YA ÖVGÜ

Milliyet'in duayen yazarı Şansal Büyüka, Galatasaray-Ankaragücü maçı sonrası Berkan Kutlu'ya övgüler yağdırdı. Büyüka, "Bir de Berkan... Galatasaray seyircisi az ıslıklamadı... Berkan, Galatasaray’ı ayakta ve önde tutmak için canını dişine takıp oynadı… Her yere gitti, her rakibe bastı, takımın reklamı olmayan en yararlı adamıydı... Islık böyle tekzip edilir... Helal olsun Berkan’a..." ifadelerini kullandı.

Galatasaray, Brezilyalı yıldız için transfer görüşmelerine başladı

TRANSFER İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Galatasaray, 12 Ocak'ta başlayacak transfer dönemi öncesinde çalışmalarını sürdürüyor. Teknik direktör Okan Buruk'un talebi doğrultusunda eksik olan bölgelere takviye yapmayı planlayan sarı-kırmızılılarda Patrick Van Aanholt ve Seferovic'in takımdan ayrılması bekleniyor. 

Haberin Devamı

Galatasaray iki futbolcuyla yollarını ayırarak yabancı oyuncu sayısında elini rahatlatmak istiyor. Sarı-kırmızılılar Van Aanholt ve Seferovic ile yollarını ayırırsa iki yabancı oyuncu takviyesi gerçekleştirecek. Sarı-kırmızılılar yerli alternatifler üzerinde de çalışıyor.

Galatasaray, Brezilyalı yıldız için transfer görüşmelerine başladı

SOL BEKE ALEX SANDRO

Galatasaray'da Kazımcan Karataş ve Emre Taşdemir'in sakatlıkları sonrası sol bek mevkisinde Hollandalı Van Aanholt tek alternatif olarak kaldı. okan Buruk'un Hollandalı yıldızdan memnun olmadığı ve bu bölgeye mutlaka takviye istediği belirtildi.

İtalyan basını, Galatasaray'ın Juventus'ta forma giyen Alex Sandro'yu gündemine aldığını iddia etti. Tuttosport, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Alex Sandro için girişimlerde bulunduğunu fakat Brezilylı yıldızı ikna edemediğini duyurdu. Haberde Alex Sandro'nun sözleşmesinin bu sezon sonunda sona ereceği ve Brezilyalı yıldızın yüksek kontratı kabul edebileceği aktarıldı.

Galatasaray, Brezilyalı yıldız için transfer görüşmelerine başladı

BOMBA İDDİA: GALATASARAY GÖRÜŞMELERE BAŞLADI

Haberin Devamı

İtalyan muhabir Nico Schira ise Galatasaray'ın Alex Sandro transferi için oyuncunun menajeriyle görüşmelere başladığını iddia etti. Schira, "Galatasaray adına bir aracı, Temmuz ayında serbest oyuncu konumunda bulunacak Alex Sandro için girişimlere başladı. Galatasaray, Alex Sandro ile 2025'e kadar sözleşme imzalamayı planlıyor. Galatasaray, Alex Sandro'nun transferi için oyuncunun menajeriyle görüşmelere başladı." ifadelerini kullandı.

Brezilya Milli Takımı ile 2022 Katar Dünya Kupası'nda forma giyen Alex Sandro, bu sezon Juventus formasıyla 17 resmi karşılaşmada görev aldı ve 1 asist yaptı.

Galatasaray, Brezilyalı yıldız için transfer görüşmelerine başladı