Galatasaray Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde sinirler gerildi! Kulübeler karıştı

Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde sinirler gerildi! Kulübeler karıştı

04.06.2023 - 19:49 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'in 37'nci haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Dev derbi oldukça yüksek bir tansiyonda oynandı. İki takım futbolcuları arasında sinirler gerildi.

Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde sinirler gerildi Kulübeler karıştı

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 37'nci haftasında Fenerbahçe'yi konuk etti. Heyecan dolu müsabakada sinirler gerildi. Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci ve Mert Hakan Yandaş, Victor Nelsson'a tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Heyecan dolu dev derbi dolu tribünler önünde oynandı. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu'ndaki maça sarı-kırmızılı taraftarlar büyük ilgi gösterdi.

MUSLERA VE VALENCIA TARTIŞTI

Müsabakanın henüz 3'üncü dakikasında Fenerbahçe'de Enner Valencia, Victor Nelsson'la girdiği ikili mücadelede faul düdüğü çalması sonrası hakeme tepki gösterdi. Galatasaray'ın kaptanı Fernando Muslera bu tepki sonrası Enner Valencia ile kısa süreli bir gerilim yaşadı.

Enner Valencia ile Fernando Muslera arasındaki tartışmayı Abdulkadir Bitigen çok büyümeden önledi.

Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde sinirler gerildi Kulübeler karıştı

KULÜBELER KARIŞTI

Dev derbinin 35'inci dakikasında Fenerbahçe'de Enner Valencia'nın müdahalesiyle Victor Nelsson saha kenarına düştü. Victor Nelsson yerden kalktıktan sonra ayağa kalktı ve sahaya girerek Enner Valencia'ya omuz attı.

Haberin Devamı

Victor Nelsson'un bu müdahalesi sonrası saha kenarı karıştı. Fenerbahçe yedek kulübesinden Mert Hakan Yandaş, İrfan Can Kahveci ve İsmail Yüksek o bölgeye hareketlendi. Galatasaray yedek kulübesi önünde ortam gerildi.

1/9

2/9

3/9

4/9

5/9

6/9

7/9

8/9

9/9

İki takım futbolcuları arasındaki tartışmayı hakem önledi. Kerem Aktürkoğlu ile Fenerbahçeli bir idareci arasında kısa süreli bir tartışma yaşandı. Abdulkadir Bitigen olaylar sonrası Fenerbahçe yedek kulübesinden bir futbolcuya sarı kart gösterdi.