Galatasaray Galatasaray için İstanbul'a geldi! Transfer görüşmesi

Galatasaray için İstanbul'a geldi! Transfer görüşmesi

06.02.2024 - 19:09 | Son Güncellenme:

Transfer döneminde Carlos Vinicius ve Serge Aurier'i kadrosuna katan Galatasaray, sol bek transferi için rotayı Almanya'ya kırdı. Yıldız ismin menajeri transfer görüşmesi için İstanbul'a geldi.

Galatasaray için İstanbula geldi Transfer görüşmesi

Galatasaray, Köhn'ü satın alma opsiyonuyla kiralamak için Hannover 96'ya resmi teklifini iletti. Hannover 96'nın yaz aylarında 3 milyon euroluk serbest kalma bedeli olan Derrick Köhn'ü bonservisiyle göndermek istediği belirtildi.

Haberin Devamı

Sky Almanya'da yer alan habere göre Hannover, Derrick Köhn'ü satın alma opsiyonuyla kiralama seçeneğini tamamen kapattı. Kulüp, oyuncuyu bonservisiyle göndermek istiyor.

HOCASI MANN'DAN AÇIKLAMA: BAŞKA KULÜPLER DE İSTİYOR

Hannover 96 Sportif Direktörü Marcus Mann, Galatasaray iddialarıyla ilgili, "Derrick elbette başka kulüplerin ilgisini çekiyor. Ancak bireysel talepler ve kulüpler hakkında yorum yapmayacağız" ifadelerini kullandı.

Galatasaray için İstanbula geldi Transfer görüşmesi

MENAJERİ İSTANBUL'DA
Öte yandan SKY Almanya'nın iddiasına göre; Derrick Köhn'ün menajeri, somut görüşmeler için İstanbul'a geldi. Görüşmeleri yürütecek olan menajer aynı zamanda Kerem Demirbay ve Kaan Ayhan'ın da menajerliğini yapıyor.

Sky Almanya'da Florian Plettenberg imzalı haberde şu ifadeler yer aldı:

Haberin Devamı

"Galatasaray, Derrick Köhn için bastırıyor ancak Hannover, 25 yaşındaki futbolcunun kiralanmasına şu anda pek açık değil. Köhn'ün 2025 yılına kadar geçerli sözleşmesi bulunuyor. Hannover, kalıcı bir anlaşma için görüşmelere açık. Tutarın yazın satın alma opsiyonu olan yaklaşık 3 milyon eurodan daha yüksek olması bekleniyor. Şu aşamada kulüpler arasında doğrudan bir temas."

Yazarlar