Galatasaray Galatasaray için Mergim Berisha iddiası

Galatasaray için Mergim Berisha iddiası

01.01.2024 - 20:00 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig takımı Galatasaray'ın, bir dönem Fenerbahçe forması giyen Mergim Berisha'yı transfer etmek istediği iddia edildi.

Galatasaray için Mergim Berisha iddiası

Galatasaray, Mauro Icardi'nin alternatifi olarak sezon başında kadrosuna kattığı Cedric Bakambu'dan istediği skor katkısını alamadı. A Spor'un iddiasına göre Galatasaray, Hoffenheim forması giyen Alman santrfor Mergim Berisha ile ilgileniyor. Kış transfer döneminde Galatasaray'ın 25 yaşındaki golcü futbolcuya teklif yapacağı öne sürüldü.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'DEN SEZON BAŞINDA AYRILDI

2021-2022 sezonunda Fenerbahçe'nin 5 milyon euroluk bonservis bedeli ile RB Salzburg'dan kadrosuna kattığı Alman futbolcu, geçen sezon Augsburg'a satın alma opsiyonu ile kiralandı.

Augsburg'da 26 maçta 9 gol ve 4 asist yaptı ve Alman ekip sezon başında 4 milyon euroluk bonservis opsiyonunu kullanarak Berisha'yı kadrosuna kattı.

Galatasaray için Mergim Berisha iddiası

ALMANYA MİLLİ TAKIMI'NA KADAR YÜKSELDİ

Sezon başında 4 milyon euroluk transfer opsiyonunu kullanan Augsburg, tam 14 milyon euro'ya Mergim Berisha'yı Hoffenheim'a transfer etti. Mergim Berisha, Augsburg'da geçen sezon gösterdiği performansla Almanya Milli Takımı'ndan davet aldı ve 2 maça çıktı. 25 yaşındaki forvet, 2 maça da yedekten dahil oldu ve skor katkısı yapamadı.

Haberin Devamı

HOFFENHEIM'DE SİFTAH YAPAMADI

Sezon başında Augsburg'dan bir başka Bundesliga takımı Hoffenheim'a 14 milyon euroluk bonservis bedeli ile transfer olan Mergim Berisha, Hoffenheim'da 7 kez sahaya çıktı. Gol ve asist üretemeyen santrfor, sadece bir kez ilk 11'de sahne aldı.

Galatasaray için Mergim Berisha iddiası

ÇAPRAZ BAĞLARINDAN SAKATLIK YAŞADI

Kasım ayında Hoffenheim takımının antrenmanında sakatlık yaşayan Mergim Berisha, Kasım'ın ortalarından beri süre alamadı. Hoffenheim Teknik Direktörü Pellegrino Matarazzo, Berisha'nın sakatlığı ile ilgili "Dizinden ciddi bir sakatlık geçirdi. İkinci bir açıklamaya kadara kesinlikle yok." açıklamasında bulundu. Alman futbolcunun bir süre daha sahalardan uzak kalması bekleniyor.