Galatasaray Galatasaray, Jorge Jesus'un istediği yıldız ismi transfer ediyor!

Galatasaray, Jorge Jesus'un istediği yıldız ismi transfer ediyor!

17.11.2022 - 22:21 | Son Güncellenme:

Ocak transfer döneminde kadrosunu güçlendirmeyi hedefleyen Galatasaray, sezon başında Fenerebahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un da ısrarla istediği yıldız ismi transfer etmek için girişimlere başladı.

Galatasaray, Jorge Jesusun istediği yıldız ismi transfer ediyor

Dünya Kupası arasında farklı Başakşehir galibiyetiyle giren Galatasaray'da transfer çalışmaları da şimdiden başladı. Sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un sezon başında ısrarla istediği yıldız ismin peşine düştü. Galatasaray'ın bu transfer için 7 milyon Euro'ya kadar çıkabileceği ifade edildi. İşte Galatasaray'daki son gelişmeler ve transferin ayrıntıları...

Haberin Devamı

ICARDI, NELSSON, TORREIRA VE NELSSON'A TALİP

Galatasaray’ın sezon başından bu yana yükselen çizgisi ve son iki maçta sergilenen üst düzey performans oyunculara ilgiyi artırdı. Sarı-kırmızılı futbolcular şimdiden Avrupa kulüplerinden ciddi teklifler almaya başladı.

Aslan’ın kiralık futbolcusu Icardi, Jose Mourinho yönetimindeki Roma’nın gündemine gelirken, bir başka İtalyan ekibi Milan ise Torreira için nabız yoklamaya başladı. Galatasaray’da çok mutlu olan iki yıldızın ise ayrılık fikrine sıcak yaklaşmadığı öğrenildi.

Galatasaray, Jorge Jesusun istediği yıldız ismi transfer ediyor

Sevilla’da ise Nelsson defteri yeniden açıldı. İspanyolların, devre arasında bu transferi gerçekleştirmek için çalışmalara başladıkları bildirildi. Dünya Kupası’nda Danimarka formasıyla mücadele edecek olan başarılı stoperin buradaki performansı da taliplerini artırabilecek ve bedeli konusunda sarı-kırmızılıların elini güçlendirecek.

Haberin Devamı

Cim-Bom’a bir sürpriz teklif ise Mertens için geldi. Japonya’dan Vissel Kobe’nin cazip bir öneride bulunduğu, ancak Belçikalı futbolcunun buna olumsuz yanıt verdiği ifade edildi.  Galatasaray’da sezonun flaş ismi Boey’un ise Fransız kulüplerinin gözdesi olduğu biliniyor.

Galatasaray, Jorge Jesusun istediği yıldız ismi transfer ediyor

KEREM AKTÜRKOĞLU GELİŞMESİ

Sporx'in haberine göre Kerem Aktürkoğlu, sabah antrenmanında sakatlandı ve idmanı yarıda bırakmak zorunda kaldı. Sağ ayak bileğinden sakatlanan Kerem Aktürkoğlu'na ilk olarak buz tedavisi uygulandı.

Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığı habere göre, Kerem Aktürkoğlu’nun ilk yapılan kontrollerde durumu iyi olduğu öğrenildi ve 24 yaşındaki futbolcu milli takımda kalmaya devam edecek.

Galatasaray, Jorge Jesusun istediği yıldız ismi transfer ediyor

NELSSON'A ALTERNATİF HAZIRLIĞI

Sevilla’nın Victor Nelsson için bastırması ve en az 20 milyon Euro’yu gözden çıkarması, kadrodaki alternatif Mathias Ross’un da ciddi bir sakatlık yaşaması, Galatasaray’ı şimdiden tedbir almaya yöneltti.

SEVILLA ALAMADIĞI İÇİN PİŞMAN

Sezon başında Victor Nelsson için Galatasaray 'ın kapısını çalan ve bonuslarla 15 milyon Euro teklif eden Sevilla, o günlerde operasyonu bitiremediğine pişman. Müthiş bir sezon geçiren 24 yaşındaki savunmacı, Katar'da Danimarka Milli Takımı'yla yıldızını daha da parlatmaya çalışacak. Sevilla'nın teklifine o günlerde "Evet" diyen Nelsson'u zor da olsa ikna eden ve kontratında iyileştirmeye giden Sarı-Kırmızılılar, bu kez masada bir hayli terleyecek gibi görünüyor.

Haberin Devamı

Galatasaray, Jorge Jesusun istediği yıldız ismi transfer ediyor

25 MİLYON EURO MÜMKÜN

Çünkü İspanyollar, genç futbolcuyla görüşmelere yeniden başladı. Ayrıca Sevilla'nın bu defa 20 milyon Euro'luk bir teklif yapacağı, Galatasaray'ın talep ettiği 25 milyon Euro'ya çıkılmasının da mümkün olduğu belirtiliyor. Ligin başında Nelsson'a 20 milyon Euro ve üzeri teklifler için söz veren Galatasaray Yönetimi, bu defa teklifi kabul etmek zorunda.

TEKRAR RADARA GİRDİ

Galatasaray'da stoper operasyonu başlıyor... Victor Nelsson ile Sevilla arasındaki aşk yeniden alevlenince, Sarı-Kırmızılılar şimdiden önlem almaya karar verdi. Bu doğrultuda yaz döneminde Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Brezilyalı stoper tekrar radara girdi. Fenerbahçe 'nin de transfer listesinde yer alan 25 yaşındaki savunmacı, artık Avrupa'da oynamak istediğini hem kaptanı olduğu Fluminense'ye hem de menajerlik şirketine bildirmiş durumda.

Haberin Devamı

Galatasaray, Jorge Jesusun istediği yıldız ismi transfer ediyor

FIRSATA ÇEVİRMEYE KARARLI

Sarı-Kırmızılılar, Sambacı'nın bu isteğini fırsata çevirmeye kararlı. İlk yapılan maliyet araştırmalarında, Brezilya kulübünün genç futbolcuyu 6-7 milyon Euro bandında bırakabileceği bilgisine ulaşıldı. 6 kez Brezilya Milli Takımı'nın formasını giyen, genç yaşında Fluminense'de kaptanlık pazubandı takan 1.88 boyundaki Nino, Cim Bom'un stoper listesinde ilk sırada yer alıyor.

PARANIN BİR KISMI NINO'YA!

Sarı-Kırmızılılar'ın Nelsson'un satışından beklediği rakam ise 25 milyon Euro civarında. Dolayısıyla bu paranın bir bölümü, Nino'nun transferinde kullanılabilir. Genç yaşında kaptanlık pazubandı takan ve 6 kez Brezilya Milli Takımı'nın formasını giyen Nino, 1.88'lik boyu ve güçlü fiziğiyle dikkat çekiyor. Şu ana kadar kulüpler düzeyinde 225 maça çıkan, kolay kolay sakatlanmayan Nino'nun, Avrupa futboluna uyum sağlaması durumunda, tıpkı Nelsson gibi 1-2 sezon içerisinde Galatasaray'a çok daha büyük paralar kazandırabileceği tahmin ediliyor.

Haberin Devamı

Galatasaray, Jorge Jesusun istediği yıldız ismi transfer ediyor

GENİŞ BİR STOPER LİSTESİ VAR

Sezon başındaki plana göre Nelsson'un satılması halinde, onun yerine Mathias Ross'la herhangi bir aksama ve uyum sorunu yaşanmadan yola devam edilecek, Metehan Baltacı ve Emin Bayram rotasyonuyla sezon tamamlanacaktı. Nelsson'dan gelecek para da diğer bölgelerdeki takviyelerde, kiralık oyuncuların bonservislerinin alınmasında kullanılacaktı. Ancak Ross'un ciddi sakatlığı, bu planların ötelenmesine yol açtı. Dolayısıyla Sarı-Kırmızılılar, başta Nino olmak üzere içinde yerli oyuncuların da bulunduğu geniş bir stoper listesi üzerinde transfer çalışmalarına başlamak zorunda kaldı.

JORGE JESUS DA İSTEMİŞTİ

Galatasaray'ın gündemine giren Brezilyalı stoper Nino, sezon başında Fenerbahçe'nin de radarına takılmıştı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un Nino'yu istediği ifade edilmitşi.

Nino transferinde mutlu sona ulaşamayan Fenerbahçe, Flamengo forması giyen Gustavo Henrique'yi kadrosuna katmıştı.

Galatasaray, Jorge Jesusun istediği yıldız ismi transfer ediyor