Galatasaray Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu'nun bonservisini belirledi! Ayrılık kararı

Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu'nun bonservisini belirledi! Ayrılık kararı

16.12.2023 - 10:41 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın milli yıldızı Kerem Aktürkoğlu, dev kulüplerin radarına girdi. Sarı-kırmızılılar performansıyla göz kamaştıran yıldız oyuncunun bonservisini belirledi.

Galatasaray, Kerem Aktürkoğlunun bonservisini belirledi Ayrılık kararı

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Kerem Aktürkoğlu kariyerinde yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde İtalyan ve İngiliz basınına geleceğine dair çarpıcı açıklamalarda bulunan Kerem Aktürkoğlu, Avrupa'da forma giymek istediğini açıklamıştı. Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu'nun bonservisini belirledi.

Haberin Devamı

"İTALYA OLABİLİR"

Kerem Aktürkoğlu, TuttoMercato'ya verdiği röportajda "Belki bir gün İtalya'da forma giyersin?" şeklinde gelen bir soruya "Kesinlikle evet. İtalya olağanüstü bir futbol, tarih ve gelenek ülkesi. Tutku dolu taraftarları, sporun tarihini yazmış kulüpleri var. Heyecan verici olurdu. Serie A'da olağanüstü yetenekler ve çok yüksek bir seviye var. Şüphesiz büyüleyici bir lig ve orada oynamayı çok isterim, kendimi kesinlikle o tutkunun içinde ve o olağanüstü mücadelelerin içinde görebiliyorum." cevabını vermişti.

Galatasaray, Kerem Aktürkoğlunun bonservisini belirledi Ayrılık kararı

"EN İYİ TAKIMLARDAN BİRİNDE OYNAMAK KESİNLİKLE JEDEF"

Kopenhag maçı öncesi İngiltere'den The Athletic'e açıklamalarda bulunan Kerem Aktürkoğlu, "Doğru zaman geldiğinde kariyerimde bir sonraki adımı atmak, en iyi liglerden birinde ve en iyi takımlardan birinde oynamak kesinlikle bir hedef. Bu yüzden her gün sıkı çalışıyorum. Şu anda oynadığım maçların hepsi bir süreç her yıl daha iyiye gidiyorum. Bunu yaptığım sürece kariyerimdeki bir sonraki adım kendiliğinden gelecektir." sözlerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

KEREM İÇİN LAZIO İDDİASI!

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da, takımın önemli isimlerinden Kerem Aktürkoğlu ile ilgili flaş bir karar alındı. İngiliz basınından The Athletic'e konuşan Kerem Aktürkoğlu, hedefinin yurtdışı olduğunu açıklamıştı. Fotomaç'ta yer alan habere göre Kerem Aktürkoğlu'nun adı İtalyan devi Lazio ile anılıyor. Sarı-kırmızılılar, sezon sonunda ayrılığa izin verebilir.

Galatasaray, Kerem Aktürkoğlunun bonservisini belirledi Ayrılık kararı

GALATASARAY'IN BEKLENTİSİ EN AZ 15 MİLYON EURO

Habere göre Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu'nun satışından en az 15 milyon euroluk gelir hedefliyor. 2020-2021 sezonunda 24 Erzincanspor'dan Galatasaray'a bedelsiz transfer olan Kerem Aktürkoğlu, bu sezon sarı-kırmızılı formayla 27 maça çıktı ve 7 gol atarken 8 de asist katkısı sağladı.

Galatasaray'ın son yıllarda Sacha Boey ile en çok çıkış yapan oyuncuları arasında yer alan Kerem Aktürkoğlu, 2020-2021 sezonundan bu yana giydiği sarı-kırmızılı formayla çıktığı 146 maçta 36 gol atarken30 asistlik katkı sağladı.

MARKET DEĞERİ 17 MİLYON EURO

Haberin Devamı

Kerem Aktürkoğlu'nun, Galatasaray ile olan sözleşmesi 2026 yılında sona eriyor. Oyuncunun güncel piyasa değeri ise 17 milyon euro...

Galatasaray, Kerem Aktürkoğlunun bonservisini belirledi Ayrılık kararı

Yazarlar