Basaksehir Galatasaray mağlubiyeti sonrası Mahmut Tekdemir'in eşinden paylaşım: Biz sizi o sahaya gömeriz

Galatasaray mağlubiyeti sonrası Mahmut Tekdemir'in eşinden paylaşım: Biz sizi o sahaya gömeriz

13.11.2022 - 09:24 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Galatasaray, deplasmanda Başakşehir'i 7-0 mağlup etti. Mahmut Tekdemir'in eşi Eda Tekdemir maçın ardından sosyal medya yaptığı paylaşım ile sarı-kırmızılı camiaya yüklendi.

Galatasaray mağlubiyeti sonrası Mahmut Tekdemirin eşinden paylaşım: Biz sizi o sahaya gömeriz

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında deplasmanda Başakşehir ile karşı karşıya geldi. Galatasaray maçı 7-0 kazandı. Mahmut Tekdemir'in eşi Eda Tekdemir maçın ardından sosyal medya hesabından isyan etti.

Haberin Devamı

İLK KEZ RAKİP OLDULAR
Bu müsabaka iki takımın teknik direktörleri için de ayrı bir önem sahipti. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, antrenörlük kariyerinde ilk kez karşılaştı.

Futbolculuk kariyerlerinde takım arkadaşlığı yapan Okan Buruk ile Emre Belözoğlu, Galatasaray altyapısında yetişmişti. 2000-2001 sezonuna kadar sarı-kırmızılılarda forma giyen ve UEFA Avrupa Kupası dahil burada birçok başarılar kazanan Buruk ve Belözoğlu, 2001-2002 sezonunda da İtalya'nın köklü kulüplerinden Inter'e transfer olmuştu.

EN FARKLI MAĞLUBİYET
Mücadeleden beklemediği bir şekilde 7-0 mağlup ayrılan Başakşehir'de Emre Belözoğlu, kariyerinde bir ilki yaşadı.Başakşehir'in başında 56, Fenerbahçe ile 10 maça çıkan Belözoğlu, teknik adamlık kariyerindeki 66'ncı maçında ilk kez sahadan 7 farklı mağlubiyetle ayrıldı. Belözoğlu kariyerinde daha önce 3, 4, 5 ya da 6 farklı mağlubiyetler de yaşamamıştı.

Haberin Devamı

Galatasaray mağlubiyeti sonrası Mahmut Tekdemirin eşinden paylaşım: Biz sizi o sahaya gömeriz

ICARDİ YILDIZLAŞTI
Sezon başında Galatasaray'a transfer olan ve sezonun başlarında ismi sıkça özel hayatıyla gündeme gelen yıldız futbolcu Mauro Icardi, son maçlarda adeta kendine geldi. Arjantinli futbolcu Galatasaray'ın son 4 maçında 4 gol ve 1 asistlik performansla yıldızlaştı.

MAHMUT TEKDEMİR DÖNDÜ
Başakşehir'de sakatlığı geçen kaptan Mahmut Tekdemir, Galatasaray mücadelesinde ilk 11'de sahaya çıktı. Sakatlıkları sebebiyle turuncu-lacivertli takımın ligde ve Avrupa'da oynadığı son 3 resmi maçta forma giyememişti.

EŞİNDEN OLAY PAYLAŞIM
Mahmut Tekdemir'in eşi Eda Tekdemir'in, Galatasaray maçı sonrası yaptığı paylaşım büyük yankı uyandırdı. Sosyal medyadan cevap veren Tekdemir, Galatasaray camiasına yüklendi ve şu ifadeleri kullandı:

"Bir şey demiyorum. 7'yle siz sevinin. Tabii biz sizin için çok büyük bir rakibiz ama keser döner, sap döner. Biz sizi o sahaya gömeriz... Bu lig çok uzun. Bu saatten sonra Galatasaray'ın tek rakibi bizmişiz. Çok mutlu oldum. Çünkü anca biz rakip olabiliriz. Benim de tek rakibim Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ya da en kötü Sivasspor."

Haberin Devamı