Galatasaray Galatasaray, Mustafa Kürşat Tümay transferini TFF'ye bildirdi

Galatasaray, Mustafa Kürşat Tümay transferini TFF'ye bildirdi

08.09.2023 - 14:15 | Son Güncellenme:

Galatasaray, Silivrispor'da bu sezon 38 maçta attığı 100 golle tüm dikkatleri üzerine çeken 17 yaşındaki forvet oyuncusu Mustafa Kürşat Tümay'ı transfer ettiğini TFF'ye bildirdi.

Galatasaray, Mustafa Kürşat Tümay transferini TFFye bildirdi

Yıldız transferlerin yanı sıra geleceğe yönelik adımlar da atan Galatasaray, bu sezon 38 maçta 100 gol atan Mustafa Kürşat Tümay’ı transfer etti.

Haberin Devamı

Yaz transfer döneminde kadrosunu birbirinden değerli yıldızlarla donatan Galatasaray sürpriz bir transfere daha imza attı. Son dönemde altyapısından Ozan Kabak, Yunus Akgün ve Emin Bayram gibi oyuncuları çıkartan sarı-kırmızılı takım Silivrispor’un geçtiğimiz sezon 38 maçta 100 gol atan golcüsü Mustafa Kürşat Tümay’ı da renklerine kattı.

Galatasaray, Mustafa Kürşat Tümay'ın transferini TFF'ye bildirdi.

Galatasaray, Mustafa Kürşat Tümay transferini TFFye bildirdi

ALTYAPI LİGLERİNDEKİ EN ETKİLİ GOLCÜLERİNDEN

1 Ocak 2007 doğumlu oyuncu geçtiğimiz sezon İstanbul’daki altyapı liglerindeki en etkili golcülerden biri olmayı başarırken, tüm dikkatleri üzerine çekmişti. 2022-2023 sezonunu 100 golle tamamlayan genç yıldız adayı, 2021-2022 sezonunda ise 23 karşılaşmada 59 kez gol sevinci yaşamıştı.

Haberin Devamı

Galatasaray’ın Mustafa için ödeyeceği bonservis bedeli açıklanmazken, sarı-kırmızılı takımın Silivrispor’a oyuncunun sonraki satışından yüzde 20 pay vereceği öne sürüldü.