Galatasaray Galatasaray ve Fenerbahçe transferde Viking için karşı karşıya! Menajeriyle İstanbul'da görüşme yapıldı

Galatasaray ve Fenerbahçe transferde Viking için karşı karşıya! Menajeriyle İstanbul'da görüşme yapıldı

16.11.2023 - 09:40 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig'de zirve yarışında büyük çekişme yaşayan iki devin yıldız oyuncuyu renklerine katmak için mücadele verdiği öğrenildi. Başarılı futbolcunun menajeriyle masaya oturuldu.

Galatasaray ve Fenerbahçe transferde Viking için karşı karşıya Menajeriyle İstanbulda görüşme yapıldı

Trendyol Süper Lig'de zirve yarışı nefes kesiyor. Galatasaray'ın Hatayspor'a mağlup olması, Fenerbahçe'nin ise Adana Demirspor ile golsüz berabere kalmasının ardından puanlar eşitlendi. İki dev yıldız futbolcunun transferinde karşı karşıya geldi.

Haberin Devamı

MENAJERİ SOLBAKKEN İSTANBUL'A GELDİ

Molde formasıyla Şampiyonlar Ligi eleme turunda Galatasaray'a karşı başarılı performansıyla otoritelerin beğenisini kazanan Emil Breivik için ezeli rakipler harekete geçti. Yıldız orta saha oyuncusunun menajeri Jim Solbakken, transfer görüşmeleri için İstanbul'a geldi.

Galatasaray ve Fenerbahçe transferde Viking için karşı karşıya Menajeriyle İstanbulda görüşme yapıldı

RESMİ TEKLİF HAZIRLIĞI 

Sarı kırmızılı yöneticiler, 23 yaşındaki yıldız oyuncunun menajeriyle İstanbul'da bir araya geldi. Emil Breivik'in transfer şartlarını soran yöneticiler görüşmeden memnun ayrıldı. Galatasaray'ın kurmayları önümüzdeki günlerde ise Norveç'e çıkarma yaparak Molde kulübüne resmi teklif sunmaya hazırlanıyor.

FENERBAHÇE DE MENAJERİYLE GÖRÜŞECEK

Sarı-lacivertli yöneticilerin, önceki gün İstanbul'a gelen 23 yaşındaki oyuncunun menajeri Jim Solbakken ile görüşme yapmayı planladığı öğrenildi. Fenerbahçe, merkez orta saha, ön libero ve 10 numara pozisyonlarında oynayabilen futbolcuyu şartların oluşması halinde kadrosuna katmayı düşünüyor. Geride kalan 12 haftada ortaya koydukları performansla geçer not alamayan Miguel Crespo ile Miha Zajc'ın takımdan ayrılma olasılığı yükseldi.

Haberin Devamı

Galatasaray ve Fenerbahçe transferde Viking için karşı karşıya Menajeriyle İstanbulda görüşme yapıldı

İSMAİL KARTAL ÇOK BEĞENİYOR

İki oyuncudan biri ya da ikisiyle yol ayrımına gitmeyi düşünülürken İsmail Kartal'ın da stilini çok beğendiği Emil Breivik, bu durumda Kanarya'nın öncelikli transfer hedefi haline gelecek. 2025 yılına kadar Molde ile sözleşmesi bulunan futbolcuya şimdilik 4 milyon euro değer biçiliyor.

10 GOL, 12 ASİSTLİK PERFORMANS

Daha önce Molde altyapısı ve Raufoss'da görev alan 1.80 boyundaki futbolcunun da kariyerinde yeni bir sayfa açmayı düşündüğü ve Fenerbahçe'ye sıcak bakabileceği gelen haberler arasında. Norveçli yıldız bu sezon Molde'de forma giydiği 42 maçta 10 gol attı, 12 asist yaptı.

 

 

 

 

 

Yazarlar