Galatasaray Galatasaray'a dev forvet! Transfer için düğmeye basıldı

Galatasaray'a dev forvet! Transfer için düğmeye basıldı

21.08.2022 - 18:22 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da Haris Seferovic'in ilk 3 maçta hayal kırıklığı yaratması, bu sezon atılan 2 golün Gomis'ten gelmesi, sarı-kırmızılılarda santrfor transferini zorunlu kıldı. Okan Buruk'un talebiyle transfer için girişimler hızlandı. Radara takılan son golcü; Spartak Moskova'dan Shamar Niholson oldu.

Galatasaraya dev forvet Transfer için düğmeye basıldı

Andrea Belotti ve Mauro Icardi gibi dünya çapında yıldızlarla görüşen sarı-kırmızılılar, diğer taraftan scout transferi için kolları sıvamış durumda. Özellikle iki yıldızın transfer süreci uzayınca rotayı alternatif isimlere çeviren Galatasaray'da gündeme gelen son isim Rusya'dan oldu. Belçika'nın Carharleroi takımından Ocak ayında Spartak Moskova'ya 8 milyon euro karşılığında transfer olan Shamar Nicholson, Galatasaray'ın renklerine bağlamayı istediği golcü adayları arasına dahil edildi.

Haberin Devamı

25 yaşında ve 1.92 boyundaki Jamaikalı santrfort, güçlü fiziği ile birlikte hava toplarındaki hakimiyeti ve yüksek potansiyeliyle dikkat çekti. Spartak Moskova'da ikinci forvet konumuna gerileyen ve takımdan ayrılmak isteyen Shamar Nicholson için sarı-kırmızılılar kesenin ağzını açma kararı aldı.

ERDEN TİMUR SEFERE ÇIKIYOR

Galatasaray'da yeni transferlerden Haris Seferovic'in Süper Lig'deki ilk 3 maçında yaşattığı hayal kırıklığı, Ümraniyespor maçında kaçırdığı goller ve bu sezon atılan 2 golün de Gomis'ten gelmesi bu bölgede transfer çalışmalarını hızlandırdı. Bu nedenle çalışmalarına hız veren Galatasaray kurmayları, haftaya oynanacak Trabzonspor deplasmanından önce bir santrforu daha renklerine bağlamanın peşinde. Transfer operasyonunu bizzat yöneten Erden Timur'un bu hafta birkaç ülkede girişimlerde bulunacağı öğrenildi.

Haberin Devamı