Galatasaray Galatasaray'a Milot Rashica müjdesi! Anlaşma sağlandı, ödenecek rakam belli oldu

Galatasaray'a Milot Rashica müjdesi! Anlaşma sağlandı, ödenecek rakam belli oldu

08.07.2023 - 18:00 | Son Güncellenme:

Geride kalan sezonda Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Milot Rashica hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Kosovalı futbolcunun bonservisini almak için uğraşan sarı-kırmızılılar, İngiliz ekibi ile anlaşma sağladığı öğrenildi. Öte yandan tecrübeli futbolcu için ödenecek rakam belli oldu.

Galatasaraya Milot Rashica müjdesi Anlaşma sağlandı, ödenecek rakam belli oldu

Gelecek sezon transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'a müjdeli haber geldi. Geçen sezon kiralık olarak kadroda yer alan Milot Rashica'nın bonservisini almak isteyen sarı-kırmızılılar, oyuncunun kulübü Norwich City ile anlaştığı öğrenildi. Bunun yanında Kosovalı futbolcu için ödenecek rakam ortaya çıktı.

Haberin Devamı

SÖZLEŞMESİ BİTENLER AYRILDI

Galatasaray'da sözleşmesi biten futbolculardan Emre Taşdemir, Juan Mata, Bafetimbi Gomis ve Okan Kocuk'la yollar ayrıldı. Sarı-kırmızılılardan ayrılan isimlerden Okan Kocuk, Samsunspor'la anlaşma sağladı. Okan Kocuk, Karadeniz temsilcisiyle 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Süper Lig devinde kiralık sözleşmeleri sona eren Milot Rashica, Mauro Icardi ve Samuel Adekugbe de takımlarına geri döndü.

Galatasaraya Milot Rashica müjdesi Anlaşma sağlandı, ödenecek rakam belli oldu

OPSİYONSUZ KİRALANMIŞTI

Süper Lig devi Galatasaray, yaz transfer döneminde Norwich City'den Milot Rashica'yı kiralık olarak kadrosuna dahil etmişti. 26 yaşındaki oyuncunun sezon sonuna kadar kiralandığı ve sözleşmede satın alma opsiyonu maddesinin yer almadığı kaydedilmişti.

Milot Rashica, sarı-kırmızılılarda gösterdiği performansla dikkat çekti. Kosovalı sağ kanat oyuncusu, Okan Buruk'un takımdaki vazgeçilmez isimleri arasında yer aldı. Galatasaray formasını 30 müsabakada giyen Kosovalı oyuncu, 6 gol ve 7 asistlik performans sergiledi.

Haberin Devamı

SÖZLEŞMESİ 2025'TE BİTECEK

Milot Rashica'nın Norwich City ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. 26 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 7 milyon 500 bin euro. KF Kosova Vushtrri altyapısında futbola başlayan Milot Rashica daha sonra Vitesse ve Werder Bremen'de forma giydi. Kosova Milli Takımı'nda 46 maçta oynayan 26 yaşındaki oyuncu, 8 kez rakip fileleri havalandırma başarısı gösterdi.

Galatasaraya Milot Rashica müjdesi Anlaşma sağlandı, ödenecek rakam belli oldu

GALATASARAY'A RASHICA MÜJDESİ

Sarı - kırmızılılar, geçen sezon lige damga vuran kiralık isimlerden bir diğeri olan Milot Rashica'dan beklediği haberi aldı. Fanatik'in haberine göre tatiline vatandaşı Vedat Muriqi ile birlikte Antalya'da devam eden Kosovalı yıldız için Norwich City ile anlaşmaya varıldı.

İŞTE ÖDENECEK BONSERVİS

Galatasaray, Milot Rashica'nın transferi için İngiltere Championship'te mücadele eden Norwich City'e bonservis bedeli olarak 7 milyon Euro ödeyecek. Türkiye'de olan yıldız oyuncunun kısa süre içerisinde resmi sözleşmeyi imzalayarak Avusturya kampına katılması bekleniyor.

Galatasaraya Milot Rashica müjdesi Anlaşma sağlandı, ödenecek rakam belli oldu

Yazarlar