Galatasaray Galatasaray'a yeni Eboue! Mert Müldür'den geri adım attı

Galatasaray'a yeni Eboue! Mert Müldür'den geri adım attı

11.07.2022 - 08:35 | Son Güncellenme:

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray ilk hazırlık maçında Graz'a 2-1 mağlup oldu. Transfer çalışmalarında hız kesmeyen sarı-kırmızılılar sağ bek için yeni 'Eboue'yi gündemine aldı.

Galatasaraya yeni Eboue Mert Müldürden geri adım attı

Galatasaray yeni sezon hazırlıkları kapsamında Sturm Graz ile karı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Aslan'da bir yandan transfer çalışmalarına hız verdi. Galatasaray sağ bek için yeni 'Eboue'yi gündemine aldı

Haberin Devamı

KEREM KARARI
Uzun süredir ismi birçok Avrupa kulübüyle anılan Kerem Aktürkoğlu'nun geleceği için karar verildi. 23 yaşındaki kanat oyuncusunun yeni sezonda da büyük ihtimalle Sarı-Kırmızılı formayı giymeye devam edeceği bildirildi. Galatasaray'da Okan Buruk'un planı, Yunus ve Kerem'i kanatlarda kullanarak, yerlilerin ön planda olduğu bir hücum gücü oluşturmak. Böylece orta sahadaki yabancı oyuncu fazlalığı, savunmaya da yapılan yerli takviyeleriyle beraber tolare edilecek.

TEMASLAR DEVAM EDİYOR
Buna karşın Avrupa kulüplerinden birkaç temsilcinin, Kerem'in menajeriyle temaslara devam ettiği ve yakın zamanda Galatasaray'a yeni bir teklif gelebileceği de ifade ediliyor.

MERT MÜLDÜR'DE GERİ ADIM
Kadroda çok büyük bir değişim için kolları sıvayan Galatasaray yönetiminden sürpriz bir hamle geldi. Teknik direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda yerli sağ bek takviyesini gündemine alan Sarı-Kırmızılılar, listenin ilk sırasındaki Mert Müldür için Sassuolo'nun yüksek talebi nedeniyle geri adım atmıştı.

Haberin Devamı

DİĞER İSİMLER YETERSİZ
Listedeki diğer isimler olan Onur Bulut ve Bünyamin Balcı'nın şu anda Galatasaray seviyesinde olmadığını düşünen yönetimin yabancı sağ bek transferi için harekete geçtiği öğrenildi. Alınan bilgilere göre Sarı-Kırmızılılar'da listenin ilk sırasında Serge Aurier yer alıyor.

Son olarak La Liga'nın güçlü ekiplerinden Villarreal'de forma giyen Fildişili futbolcu 24 maçta görev yaptı ve 2 asistlik performans sergiledi. İspanyol kulübüyle sözleşme uzatmayan ve boşa çıkan 29 yaşındaki Aurier'in menajeriyle görüşme yapılacağı öğrenildi. Önemli bir kariyere sahip olan yıldız futbolcu Lens,Toulouse, PSG ve Tottenham Hotspur formalarını da giydi.

Galatasaraya yeni Eboue Mert Müldürden geri adım attı

25 MİLYON ÖDENDİ
2017 yılında 25 milyon Euro karşılığında PSG'den Tottenham'a transfer olan Serge Aurier zaman zaman özel hayatındaki sorunlarla gündeme geldi. Tecrübeli yıldızın yıllık 2.5 milyon Euro maaş beklentisi olduğu ve kısa süre içinde pazarlıkların başlayacağı ifade edildi.

YENİ BİR EBOUE ETKİSİ YARATABİLİR
Serge Aurier, Galatasaray'ın bir süredir yaşadığı sağ bek sıkıntısına çözüm olabilecek bir isim. Fildişili futbolcunun, Sarı-Kırmızılılar'ın unutulmaz sağ beki olan vatandaşı Emmanuel Eboue gibi bir etki yaratabileceği belirtiliyor.

Haberin Devamı