Galatasaray Galatasaray'da 3 oyuncu UEFA'da liste dışı! Sözleşmesi donduruluyor

Galatasaray'da 3 oyuncu UEFA'da liste dışı! Sözleşmesi donduruluyor

23.12.2023 - 12:21 | Son Güncellenme:

Yoluna UEFA Avrupa Ligi'nden devam edecek sarı-kırmızılı ekipte 3 oyuncu UEFA listesinden çıkarılacak.

Galatasarayda 3 oyuncu UEFAda liste dışı Sözleşmesi donduruluyor

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, yarın ezeli rakibi Fenerbahçe ile liderlik koltuğu için karşı karşıya gelecek. Rakibini yenerek zirveyi ele geçirmeyi hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, diğer yandan Avrupa kulvarı için kadro planlamasını yaptı.   

Haberin Devamı

RAKİP SPARTA PRAG

Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde son maçta Kopenhag'a Danimarka'da 1-0 yenilmiş, grubunu 3. sırada tamamlamıştı. Yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam eden temsilcimiz, play-off turunda Çek temsilcisi Sparta Prag ile eşleşmişti. Teknik direktör Okan Buruk Sparta Prag'ın güçlü bir takım olduğunu belirterek "Hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz. En iyi şekilde hazırlanıp en iyi performansı verdiğinizde işler zaten daha kolaylaşıyor. İnşallah Şubat’tan sonra hem biz hem Fenerbahçe yoluna en iyi şekilde devam eder. İki takımın hedefi de Avrupa’da kupa kazanmak. Bizim hedefimiz de Avrupa’da tekrardan kupa kazanmak. İnşallah ülkemize bir kupa daha getiririz" ifadelerini kullanmıştı.

Galatasarayda 3 oyuncu UEFAda liste dışı Sözleşmesi donduruluyor

3 İSİM UEFA LİSTESİNDEN ÇIKARILACAK  

Haberin Devamı

Galatasaray, bu maçlar için UEFA'ya yeni bir isim listesi sunacak. Devre arasında yapacağı 1 sol bek ve 2 orta sahanın isimlerine yeni listeye eklenecek. Şu ana kadar beklenilen verimi sağlayamayan Tanguy Ndombele ve Angelino'nun haricinde sakatlığı sebebiyle sahalardan uzak kalacak Sergio Oliveira da UEFA listesinden çıkarılacak.

OLIVEIRA'NIN SÖZLEŞMESİ DONDURULABİLİR

Göğüs kasının kopması nedeniyle ameliyat edilen Portekizli orta saha oyuncusu ile ilgili bir başka iddia daha ortaya atıldı. Tecrübeli oyuncunun sahalardan uzak kalma süresine göre ligin ikinci yarısı için sözleşmesinin dondurulabileceği öne sürüldü. 

Galatasarayda 3 oyuncu UEFAda liste dışı Sözleşmesi donduruluyor

 

Yazarlar