Galatasaray Galatasaray’da bir ayrılık daha! Sözleşmesi feshedilecek

Galatasaray’da bir ayrılık daha! Sözleşmesi feshedilecek

25.06.2023 - 19:45 | Son Güncellenme:

Gelecek sezon transfer çalışmalarının yanında takım içi planlamalarına da devam eden Galatasaray'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılı ekip, takımın tecrübeli futbolcusunun sözleşmesini feshedeceği öğrenildi.

Galatasaray’da bir ayrılık daha Sözleşmesi feshedilecek

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, gelecek sezon için çalışmalarına devam ediyor. Bunun yanında takım içi planlamalarına da devam eden sarı-kırmızılı ekip, sürpriz bir isimin sözleşmesini feshedeceği öğrenildi.

Haberin Devamı

SÖZLEŞMESİ BİTENLER AYRILDI

Galatasaray'da sözleşmesi biten futbolculardan Emre Taşdemir, Juan Mata, Bafetimbi Gomis ve Okan Kocuk'la yollar ayrıldı. Sarı-kırmızılılardan ayrılan isimlerden Okan Kocuk, Samsunspor'la anlaşma sağladı. Okan Kocuk, Karadeniz temsilcisiyle 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Süper Lig devinde kiralık sözleşmeleri sona eren Milot Rashica, Mauro Icardi ve Samuel Adekugbe de takımlarına geri döndü.

Galatasaray’da bir ayrılık daha Sözleşmesi feshedilecek

MOSTAFA MOHAMED'İN OPSİYONU KULLANILDI

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon 250 bin euro karşılığında Nantes'a kiraladığı Mostafa Mohamed, Fransa'da kaldı. Ligue 1 ekibi, Mısırlı futbolcunun sözleşmesinde yer alan satın alma opsiyonu maddesini kullandı.

LUYINDAMA GERİ GELDİ

Galatasaray, geride bıraktığımız sezon Christian Luyindama'yı Antalyaspor'a kiralamıştı. Tecrübeli futbolcu Antalyaspor ile 5 resmi maça çıktı. Kongolu stoper söz konusu maçlarda 1 kez asist performansı sergiledi.

Haberin Devamı

Galatasaray’da bir ayrılık daha Sözleşmesi feshedilecek

FESİH KARARI

Africa Foot United'da yer alan habere göre; Galatasaray ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Christian Luyindama'nın kontratı feshedilecek. Sarı kırmızılılar, Kongolu oyuncuyu Belçika'nın Standard Liege takımından 8 milyon euroya transfer etmişti.

SAKATLIK SONRASI DÜŞTÜ

Geldiği ilk sezon iyi bir performans ortaya koyan tecrübeli stoper, yaşadığı ağır sakatlık sonrası eski formundan bir hayli uzaklaşmıştı. Luyindama, sarı kırmızılı formayla Süper Lig'de 79 maça çıktı, 5 gol ve 2 asistlik katkı sağladı.
 

Galatasaray’da bir ayrılık daha Sözleşmesi feshedilecek

 

Yazarlar