Galatasaray Galatasaray'da dev transfer operasyonu! 22'lik yıldız gündemde

Galatasaray'da dev transfer operasyonu! 22'lik yıldız gündemde

10.04.2024 - 19:39 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da gelecek sezon stoper tandeminde değişiklikler yaşanabileceği öğrenildi. Sarı-kırmızılıların Hollanda'da forma giyen genç futbolcuya kanca attığı ortaya çıktı.

Galatasarayda dev transfer operasyonu 22lik yıldız gündemde

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-kırmızılılarda gösterdiği performansla dikkat çeken Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakcı ve Victor Nelsson'un alternatifinin belirlendiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılıların transferdeki ilk alternatifinin Armel Bella-Kotchap olduğu kaydedildi. Sabah'ın haberine göre; Galatasaray'ın sezon başında da gündemine aldığı 22 yaşındaki savunmacı için bir kez daha harekete geçme kararı aldığı aktarıldı.

Championship ekibi Southampton'da bonservisi bulunan ve kiralık olarak PSV Eindhoven'da forma giyen Armel Bella-Kotchap ile temasların başladığı kaydedildi. Kamerun asıllı Alman stoperin, Galatasaray'ın ilgisine sıcak baktığı vurgulandı.

Armel Bella-Kotchap'ın PSV Eindhoven'da kariyerini sürdürmeye devam etmek istemediği öğrenildi. Sarı-kırmızılıların savunmada olası bir ayrılık yaşanması halinde Southampton ile pazarlık masasına oturacağı kaydedildi.

Armel Bella-Kotchap bu sezon PSV Eindhoven'da 9 maçta forma şansı buldu ve 456 dakika sahada kaldı. Alman savunmacının Southampton ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Armel Bella-Kotchap'ın güncel piyasa değeri 18 milyon euro.

Haberin Devamı

Rot Weiss Ahlen altyapısında futbola başlayan Armel Bella-Kotchap daha sonra SC Grimlinghausen altyapısı, Borussia Mönchengladbach altyapısı, SG Unterrath altyapısı, MSV Duisburg altyapısı ve Bochum'da oynadı. Southampton, geçtiğimiz sezon başında 11 milyon euro bedelle Armel Bella-Kotchap'ı kadrosuna kattı.

Yazarlar