Fenerbahçe Fenerbahçe'de Jayden Oosterwolde için dev talip! Olympiakos maçında izlenecek

Fenerbahçe'de Jayden Oosterwolde için dev talip! Olympiakos maçında izlenecek

10.04.2024 - 18:31 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla dikkat çeken Jayden Oosterwolde için Avrupa devinin harekete geçtiği öğrenildi. Hollandalı yıldızın, Olympiakos maçında izleneceği belirtildi.

Fenerbahçede Jayden Oosterwolde için dev talip Olympiakos maçında izlenecek

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Jayden Oosterwolde için çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Avrupa'dan çok sayıda kulübün radarında olan Jayden Oosterwolde'nin Serie A devinin ilgisini çektiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin yıldızının Olympiakos maçlarında tribünden izleneceği aktarıldı. Takvim'in haberine göre; Roma'nın Jayden Oosterwolde ile ilgilenmeye başladığı belirtildi. Roma'da idarecilerin Hollandalı sol beki, UEFA Konferans Ligi'nde Olympiakos ile oynanacak 2 maçta izleyeceği aktarıldı.

Roma'da idarecilerin, Fenerbahçe'nin Süper Lig'de oynayacağı bir maçı da tribünden takip etmesinin planlandığı kaydedildi. 22 yaşındaki futbolcunun Hollanda Milli Takımı'nın aday kadrosuna davet edilebileceği belirtildi.

Jayden Oosterwolde bu sezon Fenerbahçe formasını 40 resmi maçta giydi. Hollandalı oyuncu bu karşılaşmalarda 2 gol sevinci yaşadı. Jayden Oosterwolde'nin Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Başarılı futbolcunun güncel piyasa değeri 11 milyon euro.

Haberin Devamı

Twente altyapısında yetişen Jayden Oosterwolde daha sonra Parma'da oynadı. Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon devre arasında Hollandalı sol beki 6 milyon euro karşılığında kadrosuna kattı.