Galatasaray Galatasaray'da Erden Timur, Mauro Icardi müjdesini verdi! Talisca, Dominguez ve Bakambu açıklaması

Galatasaray'da Erden Timur, Mauro Icardi müjdesini verdi! Talisca, Dominguez ve Bakambu açıklaması

20.07.2023 - 11:44 | Son Güncellenme:

Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, sarı-kırmızılı taraftarların dört gözle beklediği Arjantinli yıldız ile ilgili açıklama yaptı. Timur ayrıca gündemde yer aldığı yıldız oyuncularla ilgili de bilgi verdi.

Şu ana kadar transferde Angelino ve Halil Dervişoğlu'na imza attıran, Kaan Ayhan'ın bonservisini alan Galatasaray'da taraftarlar geçen sezonun flaş ismi Mauro Icardi'nin takıma katılacağı tarihi merakla bekliyor. 

Haberin Devamı

Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Mauro'nun eşi ile ilgili sağlık konusu var. Birkaç test şeyi daha var. Akabinde gelecekler" ifadelerini kullandı. 

Galatasarayda Erden Timur, Mauro Icardi müjdesini verdi Talisca, Dominguez ve Bakambu açıklaması

BAKAMBU AÇIKLAMASI

Galatasaray'ın bir dönem Bursaspor'da da forma giyen Cedric Bakambu'yu transfer ettiği iddia ediliyordu. Timur bu konuda ise, "Bakambu için bir şey diyebilmem mümkün değil. İlk olarak boş olan yerleri dolduracağız. Transfer rakamları Suudi Arabistan etkisiyle arttı. Sabırlı olmalıyız" diye konuştu.

'SZYMANSKI'Yİ 15 DEFA ARAMIŞIM GÜYA'

Bilmedikleri birçok oyuncunun Galatasaray'a transfer olacağı yönünde haberler çıktığını söyleyen Erden Timur, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bir oyuncu Galatasaray'a yazılıyorsa diyorum ki 'Acaba rakip takıma mı gidecek?' Çünkü hiç bilmediğimiz oyuncular bize yazılıyor. Hiç görüşmediğimiz oyuncularla ilgili çıkıp menajerleri adına açıklama yapıyorlar. Sebastian Szymanski ile ilgili de yaptılar. 15 defa aramışım ben güya. Öyle bir şey olmadığını adamların menajeri resmi olarak düzeltiyor. Benim mesajlarım var, 'Bizim bu maaş seviyelerine çıkamayacağımız için size hayırlı olsun' diye. İyi oyuncuya bonservis verirsiniz ama yüksek maaş verdiğinizde onu yüksek maaşla bonservisiyle satmanız da çok zor. Bu genelde oluyor herkesi bu anlamda farkındalığa davet ediyorum. Bir oyuncu Galatasaray'a geliyor diye yazılıyorsa oyuncu bir sonraki gün hangi takıma gidecekse o yazdırıyordur. Bunu da artık belli etmeden yapmalarını rica ediyorum. Bu kadar da belli edilmesin."

Haberin Devamı

'TALISCA VE DOMINGUEZ İLE İLGİMİZ YOK'

Timur, Talisca ve Dominguez ile ilgili soruya şu yanıtı verdi: "Talisca ve Dominguez ile ilgimiz yok. Talisca'nın maaşı 10 milyon euro. Daha düşük maaş bütçesiyle olmasını isterdik ama şu anda böyle bir durum yok."

Galatasarayda Erden Timur, Mauro Icardi müjdesini verdi Talisca, Dominguez ve Bakambu açıklaması

'NELSSON VE BOEY'İ SATMAK İSTEMİYORUZ'

Erden Timur, gelen tekliflerle alakalı da bilgi verdi: "8 oyuncumuza önemli teklifler var ama amacımız Şampiyonlar Ligi! Kadromuzu belli bir kısmını değiştireceğiz ama bir tarafı tutmak zorundayız. Kullandığınız oyuncuyu ya FFP'den satarsınız ya da oyuncu kesinlikle gitmek istiyordur. Nelsson ve Boey'i satmak istemiyoruz."

Haberin Devamı

BURUK'TAN ICARDI AÇIKLAMASI

Teknik direktör Okan Buruk daha önce yaptığı açıklamada "Mauro Icardi ile imza atılması bekleniyordu, eşinin sağlık problemi çıktı. Sonuçların ardından ne olacağını göreceğiz. Tam olarak süre veremiyoruz. Belki kontrollerin ardından durum bu hafta belli olur" şeklinde konuşmuştu.