Galatasaray Galatasaray'da Erden Timur transfer için Hollanda'da! İki bomba birden

Galatasaray'da Erden Timur transfer için Hollanda'da! İki bomba birden

19.07.2023 - 13:33 | Son Güncellenme:

Galatasaray gelecek sezon için hazırlıklarını sürdürürken Erden Timur'un yıldız futbolcuların transferini noktalamak için Hollanda'ya gittiği ortaya çıktı. İşte detaylar...

Galatasarayda Erden Timur transfer için Hollandada İki bomba birden

Galatasaray, Icardi transferini konusunda PSG ve Arjantinli golcü ile her konuda anlaşmıştı. Halil Dervişoğlu transferini de noktalayan Sarı-Kırmızılı takım Cedric Bakambu transferini noktalamak üzere.

Haberin Devamı

ERDEN TİMUR HOLLANDA'DA

Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur Bakambu transferi için dün Hollanda'ya gitti. Golcü futbolcuyu ikna eden Erden Timur, Al-Nasr kulübü yetkilileriyle son görüşmeleri yapıyor.

Galatasarayda Erden Timur transfer için Hollandada İki bomba birden

Sarı-Kırmızılı takımın Cedric Bakambu transferini bugün noktalaması bekleniyor. Ancak kulüple pürüzlerin devam etmesi ve anlaşma sağlanamaması durumunda transferin gerçekleşmeme ihtimali de bulunuyor.

Galatasaray 32 yaşındaki Demokratik Kongolu oyuncu ile her konuda anlaşma sağlamıştı. Al-Nasr kulübü Hollanda'nın Eindhoven kentinde yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Erden Timur burada Al-Nasr kulübü yetkilileriyle son görüşmelerini yapıyor.

ERDEN TİMUR BU GECE DÖNECEK

Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur Bakambu transferini noktalarsa özel uçakla oyuncuyu bu gece İstanbul'a getirecek. Aksi halde Erden Timur dönecek. Kulübün yaptığı sağlık sponsoru imza töreni açıklamasında Erden Timur yarın konuşma yapacağı belirtilmişti.

Haberin Devamı

KEREM DEMİRBAY DA GELEBİLİR
Erden Timur, Kerem Demirbay için de Hollanda'da görüşme gerçekleştiriyor. Hedef Bakambu ve Kerem'i bitirerek hazır olan özel uçakla Türkiye'ye getirmek