Galatasaray Galatasaray'da gündem Mertens! Futbolculardan baskı

Galatasaray'da gündem Mertens! Futbolculardan baskı

29.03.2024 - 09:49 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da yeni sezon kadro planlamaları kapsamında durumu en merak edilen isimlerin başında Dries Mertens geliyor. Geçtiğimiz günlerde futbola 1 yıl daha devam etmeyi düşündüğünü açıklayan Mertens için takım arkadaşları da devreye girmiş durumda.

Galatasarayda gündem Mertens Futbolculardan baskı

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Galatasaray, bir yandan yeni sezonun kadrosu adına çalışmalarda bulunuyor. Bu anlamda Sarı-Kırmızılılar'ın gündemindeki ana konu Dries Mertens'in durumu...

Haberin Devamı

DEVAM ETME SİNYALİ

Bu sezon Galatasaray'ın performansıyla fark yaratan isimlerinin başında gelen Dries Mertens, geçtiğimiz gün kariyerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Sarı-Kırmızılılar'ın Antalya kampında konuşan Belçikalı yıldız, "Son zamanlarda çok fazla haber çıkıyor. Sanırım 1 sene daha devam edeceğim. Çünkü keyif alıyorum ve sürekli oynuyorum. Burada olabilir, başka bir yerde de olabilir. Neden olmasın?" ifadelerini kullandı.

OKAN BURUK'TAN AÇIKLAMA

Galatasaray'ın Antalya kampında basın mensuplarıyla bir sohbet gerçekleştiren teknik direktör Okan Buruk da Mertens hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Son dönemde takımın en formda ismi. Baktığınızda kaç yaşında olduğunu anlamazsınız. Bence oynayabilecek seviyede. Bu kadar iyi performans insana futbolu bıraktırmaz. Mertens bizim için önemli. Kendisi devam etmek isterse bir hoca olarak Mertens ile olmak isterim."

Haberin Devamı

TAKIM ARKADAŞLARINDAN BASKI!

Mayıs ayında 37 yaşına girecek olan Dries Mertens, son röportajında 1 yıl daha futbol oynama fikrine artık sıcak baktığını söyledi. Teknik direktör Okan Buruk’un da yardımcı antrenör/oyuncu olarak kadrosunda tutmak istediği Belçikalı yıldıza bir baskı da takım arkadaşlarından geldi.

KAYITSIZ KALMASI GÜÇ

Galatasaray’daki tüm futbolcular tarafından en çok sevilen isim olan Mertens, bu baskıya kayıtsız kalamayacak gibi görünüyor. Yurt dışından da transfer teklifleri aldığı belirtilen tecrübeli futbolcunun Cim Bom’da yola devam etmesi için yönetim önümüzdeki haftalarda yeni bir kontrat önerisi sunacak.

Yazarlar