Galatasaray Galatasaray'da Şampiyonlar Ligi bombaları yolda! 2 dünya yıldızı birden

Galatasaray'da Şampiyonlar Ligi bombaları yolda! 2 dünya yıldızı birden

29.08.2023 - 08:58 | Son Güncellenme:

UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu rövanş mücadelesinde Molde ile karşılaşacak olan Galatasaray, gruplara kalması halinde transfer bombalarını patlatmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılı ekip Devler Ligi'ne kalması halinde dünyaca ünlü yıldızları açıklayacak. İşte detaylar...

Galatasarayda Şampiyonlar Ligi bombaları yolda 2 dünya yıldızı birden

Galatasaray'da gözler Molde maçına çevrilmiş durumda. Sarı-Kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmayı başarırsa iki yıldız transferini birden açıklayacak.

Haberin Devamı

DEVLER LİGİ İÇİN RAKİP MOLDE

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi play-off turunda bu gece Molde'yi konuk edecek. İlk maçı Norveç'te 3-2 kazanan sarı-kırmızılı takım, turu geçerek Şampiyonlar Ligi'nde boy göstermeyi hedefliyor. Temsilcimiz gruplara katılma hakkı kazanırsa dev bir gelirin de sahibi olacak.

GELİR 30 MİLYON EURO

Cim-Bom’un UEFA’dan elde edeceği minimum gelir 30 milyon euroya kadar ulaşabilecek. Galatasaray’ın gruplarda alacağı sonuçlarla bu geliri daha da artırma şansı bulunuyor. Sarı-kırmızılı takım her galibiyet için 2 milyon 800 bin euro, beraberlik için ise 900 bin euro kazanacak.

Galatasarayda Şampiyonlar Ligi bombaları yolda 2 dünya yıldızı birden

OKAN BURUK'TAN TRANSFER AÇIKLAMASI

Molde maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Okan Buruk transfere dair de önemli ifadeler kullandı. Okan Buruk, "Burada gidenler oluyor, gelenler oluyor. Bazen biz gitmesini istemiyoruz. Yunus uzun süre gitmek istediğini belirtti. Mecburen en sonunda izin verdik. Almak istediğimiz oyuncular oluyor. Takımımıza takviyeler yapmayı düşünüyoruz. Şampiyonlar Ligi’ne gidersek bu önemli bir koz. Şampiyonlar Ligi kozunu kullanmaya çalışacağız. Teknik adam elindeki oyunculardan daha iyi oyuncular ister. En iyisini almak istiyoruz. Bazen bu anlamda zorlanıyorsunuz. Alamama riski de var, çok iyi oyuncu alma şansı da var. Direkt Galatasaray’a katkı sağlayacak, Şampiyonlar Ligi’ne girersek önemli katkı sağlayacak oyuncular istiyoruz" açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

RAMOS İLE HER KONUDA ANLAŞMA SAĞLANDI

Fanatik'te yer alan habere göre daha önce konuşulduğu gibi PSG’den ayrılan ve sözleşmesi sona eren Sergio Ramos ile her konuda anlaşmaya varıldı. İspanyol stoper, 6 milyon Euro civarında bir sözleşmeye, ‘Evet’ dedi.

Galatasarayda Şampiyonlar Ligi bombaları yolda 2 dünya yıldızı birden

DEVLER LİGİ İÇİN ARAPLARI REDDETTİ

37 yaşındaki futbolcu ile yapılacak kontratın ise 1+1 şeklinde olması bekleniyor. Ramos, Avrupa’da yani kariyerinde bir kez daha Devler Ligi’nde mücadele etmek için Arap kulüplerinin teklifini reddetmişti.

HEDEF MERKEZ ORTA SAHA

Transferde bir diğer rota ise merkez orta saha. Lucas Torreira’nın yanına bir kişiyi almak isteyen Cim Bom, iki futbolcunun uzun süredir peşinde...

Haberin Devamı

İLK HEDEF VERRATTİ

PSG’den ayrılacak olan Marco Verratti için temaslar devam ediyor. İtalyan futbolcu, Arap kulüpleriyle görüşmelerine devam etse de Aslan ikna çabalarını sürdürüyor. Fakat Verratti olmazsa rota bir kez daha Tanguy Ndombele’ye dönecek.

Galatasarayda Şampiyonlar Ligi bombaları yolda 2 dünya yıldızı birden

NDOMBELE BEKLİYOR

Tottenham forması giyen Fransız ile yapılan görüşmelerde sona gelindiği bildirildi. Fransız futbolcu da Sarı-Kırmızılı formayı giymek istiyor.

Yazarlar