Galatasaray Galatasaray'da Wilfried Zaha fırtınası! Okan Buruk'un güvenini boşa çıkarmadı

Galatasaray'da Wilfried Zaha fırtınası! Okan Buruk'un güvenini boşa çıkarmadı

21.01.2024 - 19:27 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 21'inci haftasında Trabzonspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Teknik direktör Okan Buruk'un forvette tercih ettiği Wilfired Zaha'nın formda performansı Trabzonspor maçında da devam etti.

Galatasarayda Wilfried Zaha fırtınası Okan Burukun güvenini boşa çıkarmadı

Trabzonspor, Süper Lig'in 21'inci haftasında Galatasaray'ı konuk etti. Papara Park'taki müsabakada Wilfried Zaha'nın performansı parmak ısırttı. Tecrübeli futbolcu, Okan Buruk'un verdiği şansı iyi değerlendirdi.

Haberin Devamı

Mauro Icardi'nin sakatlığını atlatmasına rağmen Okan Buruk, forvette Wilfried Zaha'yı tercih etti. Sol bekte kullanılan Barış Alper Yılmaz ise maça sağ kanatta başladı.

Karşılaşmanın 13'üncü dakikasında Victor Nelsson, savunmanın arkasına hareketlenen Barış Alper Yılmaz'a doğru uzun bir pas gönderdi. Barış Alper Yılmaz'ın son çizgide içeri çevirdiği topu Wilfried Zaha zorlanmadan ağlara gönderdi.

Galatasarayda Wilfried Zaha fırtınası Okan Burukun güvenini boşa çıkarmadı

ZAHA DUBLE YAPTI

Müsabakanın 61'inci dakikasında hızlı gelişen Galatasaray atağında Kerem Demirbay, Wilfired Zaha'ya pasını aktardı.

Wilfried Zaha ceza sahasına girdikten sonra sağ ayağıyla uzak köşeye doğru vuruşunu yaptı. Wilfired Zaha'nın golüyle skor 2-0 oldu.

ZAHA'DAN ASİST

Mücadelenin 64'üncü dakikasında Galatasaray'da Wilfried Zaha ilerde topla buluştu. Wilfried Zaha, gerilerden gelen Kaan Ayhan'ın önüne topu bıraktı. Kaan Ayhan'ın sert vuruşunda top ağlara gitti. Galatasaray, Trabzon'da farkı 3'e yükseltti.

Haberin Devamı

ZAHA'DAN SÜPER LİG'DE 8'NCİ GOL

Okan Buruk'un 11'de şans verdiği Wilfried Zaha, Trabzonspor maçında attığı gollerle birlikte bu sezon Süper Lig'de 8'nci kez rakip fileleri havalandırdı. Tecrübeli futbolcu aynı zamanda Süper Lig'de 3 de asist üretti.

Öte yandan Wilfired Zaha, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Galatasarayda Wilfried Zaha fırtınası Okan Burukun güvenini boşa çıkarmadı

BARIŞ'TAN İLK ASİST

Okan Buruk'un sağ kanatta tercih ettiği Barış Alper Yılmaz ise bu sezon bir ilki yaşadı. Genç futbolcu, bu sezon Süper Lig'de ilk kez skor katkısı verdi. Barış Alper Yılmaz, hafta içi Türkiye Kupası'nda oynanan Ümraniyespor maçında ise gol sevinci yaşamıştı.