Galatasaray Galatasaray'dan Edinson Cavani bombası! Transfer görüşmeleri başladı

Galatasaray'dan Edinson Cavani bombası! Transfer görüşmeleri başladı

31.07.2022 - 18:17 | Son Güncellenme:

Okan Buruk yönetiminde yeni sezon hazırlıklarına devam eden Galatasaray'da kadroya bir forvet daha katmak için çalışmalar başladı. Sarı-kırmızılıların transfer gündemine Edinson Cavani'nin geldiği ve Galatasaray'ın teklif yaptığı iddia edildi. İşte transfer haberinin detayları...

Galatasaraydan Edinson Cavani bombası Transfer görüşmeleri başladı

Galatasaray'da gelecek sezon hem Süper Lig hem de Türkiye Kupası'nda şampiyonluk hedefleyen kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-kırmızılıların dünyaca ünlü golcü Edinson Cavani'yi transfer etmek için harekete geçtiği öne sürüldü. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

Haberin Devamı

KADROYA YILDIZLAR GELDİ

Okan Buruk'un raporu doğrultusunda eksik bölgelere takviyeler yapan Galatasaray transfer çalışmalarında önemli isimleri kadrosuna dahil etti. Sarı-kırmızılılar, Abdülkerim Bardakcı ve Kazımcan Karataş'ı kadrosuna kattı. Porto'dan Sergio Oliveira ile 4 yıllık sözleşme imzalandı. Lyon forması giyen Leo Dubois, 2 milyon 500 bin euro bonservis bedeliyle kadroya dahil edildi. Sarı-kırmızılılar, Benfica'dan Haris Seferovic'i satın alma opsiyonuyla birlikte sezon sonuna kadar kiraladı.

Galatasaraydan Edinson Cavani bombası Transfer görüşmeleri başladı

AYRILIKLAR YAŞANDI

Galatasaray'da sözleşmesi sona eren isimlerin yanı sıra transfer teklifi alan isimlerle de yollar ayrıldı. Marcao, Sevilla'ya transfer oldu. Mostafa Mohamed, satın alma opsiyonuyla birlikte sezon sonuna kadar Nantes'a kiralandı. Ali Yavuz Kol, Adana Demirspor'un yolunu tuttu. Mbaye Diagne'nin devam eden sözleşmesi feshedildi. Charleroi, Valentine Ozornwafor'un sözleşmesinde yer alan satın alma opsiyonunu kullandı.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

ERDEN TİMUR'DAN TRANSFER MESAJI

Galatasaray'da etkin isimlerden Erden Timur kısa süre önce Avusturya kampında basın mensuplarıyla bir araya gelmişti. Haris Seferovic seviyesinde bir forvet daha transfer etmek istediklerini belirten Timur çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Bafetimbi Gomis'in takımda kalması yönünde talepleri olduğunu dile getiren Erden Timur, "Seferovic'e benzer seviyede bir yabancı santrfor alma planımız var. Gomis'i de hocamız takımda düşünüyor. Gomis'in beklentisi ve tavrı da çok önemli. Bu sene sahaya karakterini koyan, çok isteyen, kadroda olmasa bile takıma sürekli katkı veren bir takım ahengi oluşturmak istiyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Galatasaraydan Edinson Cavani bombası Transfer görüşmeleri başladı

EDİNSON CAVANİ BOMBASI

Haris Seferovic'in ardından Ali Akman'ı renklerine bağlamak üzere olan ve bir golcü transferiyle daha ilgilenen Galatasaray'la ilgili flaş bir iddia daha ortaya atıldı. Fanatik Gazetesi'nin İngiliz basınına dayandırdığı haberine göre; Sarı-kırmızılı kurmaylar, Edinson Cavani'yi transfer etmek için harekete geçti.

Galatasaraydan Edinson Cavani bombası Transfer görüşmeleri başladı

VİLLARREAL'LE ANLAŞAMADI

Manchester United'dan ayrıldıktan sonra boşa çıkan Edinson Cavani, bir süredir görüştüğü Villarreal ile anlaşma sağlayamadı. Galatasaray'ın bunun üzerine 35 yaşındaki santraforu transfer etmek için çalışmalarına başladığı belirtildi.

GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Edinson Cavani ile Galatasaray arasındaki transfer görüşmelerinin olumlu yönde ilerlediği kaydedildi. 35 yaşındaki santraforun imza ücreti, başarı bonusu gibi detaylar konusunda Galatasaray'la görüşmelerine devam ettiği aktarıldı.

Haberin Devamı

Galatasaraydan Edinson Cavani bombası Transfer görüşmeleri başladı

BİREYSEL ANTRENÖRLE ÇALIŞIYOR

Premier Lig'de geçtiğimiz sezon 15 maçta forma şansı bulan Edinson Cavani 2 gol ve 1 asist üretti. Tecrübeli golcü yaşadığı sakatlıklar nedeniyle Manchester United'dan ayrılmak zorunda kaldı. Uruguaylı futbolcunun bireysel antrenör eşliğinde yeni sezona hazırlandığı ve herhangi bir sakatlık probleminin bulunmadığı belirtildi.

DEV TAKIMLARDA OYNADI

Danubio FC altyapısında yetişen Edinson Cavani daha sonra Palermo, Napoli, Paris Saint Germain ve Manchester United formaları giydi. 35 yaşındaki futbolcu için toplam 86 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödendi. Edinson Cavani futbolculuk kariyerinde 615 maça çıktı. Uruguaylı santrafor 360 gol ve 72 asist üretti.

Galatasaraydan Edinson Cavani bombası Transfer görüşmeleri başladı

Galatasaray'la transfer görüşmelerine devam eden Edinson Cavani'nin güncel piyasa değeri 4 milyon euro olarak gösteriliyor.