Galatasaray Galatasaray'dan İshak için Karabükspor'a Dany teklifi

Galatasaray'dan İshak için Karabükspor'a Dany teklifi

28.12.2013 - 10:04 | Son Güncellenme:

Galatasaray, Karabükspor'un sol bekteki yıldızı için resmi teklifini sundu. Sarı-Kırmızılılar, Kamerunlu oyuncularını sezon sonuna kadar takas etmeyi önerdi ve bekleyişe geçti

Galatasaraydan İshak için Karabükspora Dany teklifi

Devre arası transfer döneminde yabancı yıldızlar kadar yerli isimleri de bünyesine katmayı transfer politikası olarak benimseyen Galatasaray, bu çerçevede gündeme alınan Karabükspor'un sol bekteki başarılı ismi İshak Doğan için kulübüne resmi teklifte bulundu. Sarı-Kırmızılılar, 23 yaşındaki oyuncu için Karadeniz ekibine Dany'yi takasta kullanmayı önerdi. Ancak, transferin bu haliyle gerçekleşmesi özel bir maddeye bağlı.

SEZON SONUNA KADAR TAKAS

Futbolcular sezon sonuna kadar takas edilecek. Eğer Galatasaray, İshak'ın takıma intibakı ve performansından memnun kalırsa kendisiyle uzun vadeli sözleşme imzalayacak ve Karabükspor'a da sözleşme fesih bedeli ödeyecek. Dany'nin ise sezon sonunda sözleşmesi bitiyor. Dolayısıyla Karabükspor'un Dany'le devam edip etmeme kararı tamamen Karabükspor yönetimine ait.

KARABÜK 4 MİLYON EURO İSTEMİŞTİ

Kırmızı-Mavili ekip ise, ilk görüşmede 4 milyon euro sözleşme fesih bedeli istemişti. Galatasaray bunun karşılığında sezon sonuna kadar Dany-İshak takasını önerdi ve beklemeye geçti. Karabükspor yönetiminin genç oyuncunun önünü açmak bakımında bu teklifi kabul etme eğiliminde olduğu öğrenildi. Takasta adı geçen isim olan Dany'nin ise bu duruma sıcak bakmadığı öğrenildi.

Haberin Devamı

(Bugün)