Voleybol Galatasaray'dan muhteşem dönüş! İlkin Aydın rekora 9 sayı uzakta

Galatasaray'dan muhteşem dönüş! İlkin Aydın rekora 9 sayı uzakta

13.04.2024 - 17:31 | Son Güncellenme:

Sultanlar Ligi 5/6.'lık mücadelesinde Galatasaray, Kuzeyboru'ya konuk oldu. Maçta 2-0 geri düşen sarı-kırmızılılar karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı. İlkin Aydın kendisini Sultanlar Ligi tarihine yazdıracak rekordan sadece 9 sayı geride bulunuyor.

Galatasaraydan muhteşem dönüş İlkin Aydın rekora 9 sayı uzakta

Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi play-off 5-6'ncılık serisi ikinci maçında Galatasaray Daikin, deplasmanda Kuzeyboru'yu 3-2 yendi. Bu sonuçla seride durum 1-1'e geldi. Galatasaray'da İlkin Aydın'ı tarihe geçirecek rekor için önünde 9 sayı bulunuyor.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızlılar 2-0 geriye düştüğü mücadeleden 3-2 galip ayrılarak muhteşem bir geri dönüşe imza attı.

CUTTINO ORTA OYUNCU OLDU
Pasör çaprazı Cuttino, Galatasaray'da Fatma Beyaz ve Emine Arıcı'nın sakatlıkları nedeniyle bu maçta orta oyuncu olarak mücadele etti. Danielle Cuttino karşılaşmada 15 sayı buldu.

İLKİN AYDIN İÇİN REKORA 9 SAYI KALDI
İlkin Aydın mücadelede 11 sayı bularak galibiyette önemli rol oynadı. İlkin tüm zamanların en skorer yerlisi olma yolunda önünde sadece 9 sayı bulunuyor. Tek sezonda en çok sayı üreten yerli smaçör 450 ile 2014'te Gözde Yılmaz tarafından kırılmıştı. İlkin Aydın şu ana kadar toplam 442 sayı üretti. Kuzeyboru ile oynanacak 3. maçta en az 9 sayı üretmesi halinde rekor kıracak. Sıralamanın 3. sırasında Hande Baladın bulunuyor.

Haberin Devamı

Galatasaraydan muhteşem dönüş İlkin Aydın rekora 9 sayı uzakta