Galatasaray Galatasaray'dan sürpriz transfer planı! Resmi teklif yapıldı

Galatasaray'dan sürpriz transfer planı! Resmi teklif yapıldı

05.03.2023 - 18:18 | Son Güncellenme:

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başladı. Sarı-kırmızılılar orta saha kurgusundaki olası ayrılıklar ihtimaline karşın aradığı oyuncuyu Fransa'da buldu. Süper Lig devinin sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Hollandalı oyuncuya resmi transfer teklifinde bulunduğu belirtildi.

Galatasaraydan sürpriz transfer planı Resmi teklif yapıldı

Süper Lig devi Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon adına çalışmalarını hızlandırdı. Kadrosuna Nicolo Zaniolo ve Kaan Ayhan gibi yıldızları dahil eden sarı-kırmızılıların sezon sonunda yaşanacak muhtemel ayrılıklar için harekete geçtiği belirtildi.

Haberin Devamı

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın bu doğrultuda gündemine Hollandalı orta sahayı aldığı kaydedildi. Süper Lig devinin sezon sonunda boşa çıkacak olan 27 yaşındaki oyuncuya resmi transfer teklifini sunduğu vurgulandı.

Galatasaraydan sürpriz transfer planı Resmi teklif yapıldı

3 OYUNCUYLA ANLAŞMA SAĞLANDI

Galatasaray'da kurmaylar ara transfer ve tescil döneminde kadrosuna ilk olarak Kaan Ayhan'ı dahil etti. 28 yaşındaki milli stoper, satın alma opsiyonuyla birlikte Sassuolo'dan kiralandı. Galatasaray, kiralama ücreti olarak Serie A ekibine 400 bin euro ödendiğini Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Süper Lig devi ara transfer ve tescil döneminde kadrosuna bir dünya yıldızını dahil etti. Roma'da mutsuz olan Nicolo Zaniolo ile anlaşma sağlandı. Süper Lig devi, Nicolo Zaniolo için Roma'ya 15 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Haberin Devamı

Galatasaraydan sürpriz transfer planı Resmi teklif yapıldı

Galatasaray'ın son hamlesi sol beke oldu. Süper Lig'den çekilme kararı alan Hatayspor'un Kanadalı sol beki Samuel Adekugbe sezon sonuna kadar kiralandı. 28 yaşındaki sol bekin sözleşmesinde 1 milyon euroluk satın alma opsiyonu maddesi bulunduğu açıklandı.

Haberin Devamı

AYRILIKLAR YAŞANDI

Galatasaray'da Okan Buruk'un kadroda düşünmediği oyuncularla yollar ayrıldı. Haris Seferovic'in kiralık anlaşması sonlandırıldı. Metehan Baltacı tecrübe kazanması adına sezon sonuna kadar Spor Toto 1. Lig ekibi Manisa FK'ya kiralandı.

Galatasaray'da dördüncü kaleci konumuna gerileyen İsmail Çipe'nin sözleşmesi karşılıklı anlaşma sonucunda feshedildi. 28 yaşındaki eldiven Boluspor'la anlaşma sağladı. Patrick van Aanholt, PSV Eindhoven'a kiralandı.

Haberin Devamı

Galatasaraydan sürpriz transfer planı Resmi teklif yapıldı

BRANCO VAN DEN BOOMEN SÜRPRİZİ

Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon adına ilk hamlesini yapmak için harekete geçti. Takvim'in haberine göre; Galatasaray, Toulouse'da forma giyen Branco van den Boomen için ilk teklifini yaptı.

Süper Lig devinin Hollandalı futbolcuya teklifini ilettikten sonra beklemeye geçtiği belirtildi. Branco van den Boomen'ın 3-4 kulüpten daha transfer teklifi aldığı vurgulandı. 27 yaşındaki orta sahanın kararını sezon sonunda vereceği belirtildi.

Galatasaraydan sürpriz transfer planı Resmi teklif yapıldı

Galatasaray'ın Hollandalı futbolcuya en yüksek teklifi yaptığı kaydedildi. Branco van den Boomen bu sezon Toulouse formasını 27 müsabakada giydi. 27 yaşındaki orta saha rakip fileleri 6 kez havalandırdı. Teccrübeli futbolcu aynı zamanda 10 gol pası verdi.

Willem II altyapısında yetişen Hollandalı orta saha daha sonra Ajax, FC Eindhoven, Heerenveen ve De Graafschap formaları giydi. Toulouse, 2020-2021 sezonu başında 350 bin euro bedelle Branco ven den Boomen'ı kadrosuna kattı. Hollandalı oyuncunun güncel piyasa değeri 7 milyon euro.

Haberin Devamı

Yazarlar