Galatasaray Galatasaray'dan Victor Nelsson'a transfer izni! Sacha Boey kararı belli oldu

Galatasaray'dan Victor Nelsson'a transfer izni! Sacha Boey kararı belli oldu

05.01.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray Yönetimi, Danimarkalı stoperin değer kaybetmemesi için satışına onay verecek, pazarlıklarda en fazla 15 milyon euroya inilecek. Birçok kulübün listesine giren Boey ise ne olursa olsun takımda kalacak.

Galatasaraydan Victor Nelssona transfer izni Sacha Boey kararı belli oldu

Trendyol Süper Lig’de Fenerbahçe ile büyük bir yarışa giren Galatasaray’ın ara transfer dönemindeki planı belli oldu. Sarı-kırmızılı yönetim Nelsson için gelen teklifleri değerlendirecek ama Sacha Boey kesinlikle satılmayacak.

Haberin Devamı

Galatasaray’da İngiltere ve İtalya’dan birçok kulüpten teklifler alan tecrübeli defans oyuncusunun satılması fikri ağırlık kazandı. Formasını Davinson Sanchez’e kaptıran ve mutsuzluğunu ülke basınına verdiği röportajla açık bir şekilde dile getiren Danimarkalı oyuncunun takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. 

Nelsson’un değer kaybetmemesi için gelen teklifleri değerlendirme kararı alan Cim-Bom, pazarlıklarda minimum olarak 15 milyon euro isteyecek. 2 sene daha kontratı bulunan 25 yaşındaki oyuncunun da ayrılma fikrine sıcak baktığı belirtildi.

Galatasaray’da 2 sezondur inanılmaz bir çıkış yakalayan Sacha Boey’un ise devre arasında kesinlikle satılmamasına karar verildi. 

Avrupa’da ve Süper Lig’de ortaya koyduğu performansla takım için çok önemli bir isim haline gelen Boey’un daha da değer kazanacağı ve yazın astronomik rakamlara satılmasının planlandığı belirtildi.

Haberin Devamı

BERKAY YILMAZ, ASLAN OLUYOR

Galatasaray, Freiburg’un Bundesliga’da 3’te ikinci takımında forma giyen 18 yaşındaki oyuncusu Berkay Yılmaz ile anlaştı. Alman ekibinin satmaya sıcak bakmadığı ancak oyuncunun diretmesi sonrası geri adım attığı öğrenildi. İki kulüp arasında transfer için son detayların konuşulduğu belirtildi. 

Sarı-kırmızılı takımda scout ekibinin Berkay’ı birkaç kez canlı izlediği ve bu sezon 1 gol, 3 asistlik performansa imza atan genç oyuncuyla ilgili olumlu rapor verdiği belirtildi. Berkay’ın A takıma transfer edileceği bildirildi.

Yazarlar