Beşiktaş Eric Bailly sonrası Beşiktaş'ta bir ayrılık daha! Avrupa devi talip oldu

Eric Bailly sonrası Beşiktaş'ta bir ayrılık daha! Avrupa devi talip oldu

04.01.2024 - 22:12 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan isimlerden Eric Bailly'nin sözleşmesinin feshedilmesinin ardından Valentin Rosier'le ilgili de sıcak bir gelişme yaşandı. Fransız sağ beke, Avrupa devinin talip olduğu aktarıldı.

Eric Bailly sonrası Beşiktaşta bir ayrılık daha Avrupa devi talip oldu

Samet Aybaba'nın raporu doğrultusunda Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan isimler arasında yer alan Valentin Rosier'le ilgili dikkat çeken bir gelilme meydana geldi. Siyah-beyazlıların tecrübeli sağ bekine Avrupa'nın önde gelen kulübünün talip olduğu öne sürüldü.

Haberin Devamı

La Tribune Olympienne'de yer alan habere göre; Valentin Rosier'e Fransa Ligue 1 ekiplerinden Marsilya talip oldu. Fransız futbolcunun, Marsilya'ya önerildiği kaydedildi. Valentin Rosier'in 2021'de de Marsilya'nın gündemine geldiği ancak transferin gerçekleşmediği vurgulandı.

Valentin Rosier bu sezon Beşiktaş formasını 21 maçta giydi. Tecrübeli sağ bek bu süreçte 2 asist üetti. 27 yaşındaki savunmacının Beşiktaş ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Valentin Rosier'in güncel piyasa değeri 5 milyon euro.

Rodez AF altyapısında yetişen Valentin Rosier daha sonra Dijon ve Sporting Lizbon'da da oynadı. Beşiktaş, 2022-2023 sezonu başında 4 milyon 800 bin euro bedelle Fransız sağ bekin bonservisini aldı.

Haberin Devamı

BAILLY AYRILDI, ABOUBAKAR PAYLAŞILAMIYOR

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan isimlerden Eric Bailly, sözleşmesini karşılıklı anlaşma sonucunda feshetmişti. 29 yaşındaki savunmacı daha sonra La Liga ekibi Villarreal ile sözleşme imzaladı.

Siyah-beyazlılarda ayrılması beklenen oyunculardan Vincent Aboubakar'a ise Spartak Moskova, Gremio ve Monterrey'in ilgi gösterdiği kaydedildi. Öte yandan Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan isimlerden Rachid Ghezzal, yeniden takımla birlikte çalışmalara başladı.