Fransa Ligue 1 Kylian Mbappe'den Lionel Messi itirafı! 'Hak ettiği saygıyı görmedi'

Kylian Mbappe'den Lionel Messi itirafı! 'Hak ettiği saygıyı görmedi'

04.01.2024 - 22:14 | Son Güncellenme:

Pari Saint Germain'in yıldızı Kylian Mbappe, eski takım arkadaşı Lionel Messi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kylian Mbappeden Lionel Messi itirafı Hak ettiği saygıyı görmedi

Fransa Süper Kupası'nda Toulouse'u 2-0 mağlup ederek şampiyonluğa ulaşan Paris Saint Germain'de Kylian Mbappe suskunluğunu bozdu. 25 yaşındaki hücum oyuncusu, eski takım arkadaşı Lionel Messi ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

Arjantinli yıldızla birlikte forma giymeyi özlediğini dile getiren Kylian Mbappe, "Lionel Messi ile beraber oynamayı çok özledim. O çok özel bir oyuncuydu ve onunla aynı takımı paylaşmak da çok özeldi" diye konuştu.

Lionel Messi'nin Fransa'da hak ettiği saygıyı görmediğini vurgulayan Kylian Mbappe, "Leo, saygıyı sonuna kadar hak eden bir futbolcu. Ancak maalesef Fransa'da hak ettiği saygıyı yeterince görmedi. O takımdaysa top sizin ayağınıza kalacak demektir. Bu sadece Messi'nin sağlayabileceği bir lüks" ifadelerini kullandı.

Lionel Messi, 2021-2022 sezonunda transfer olduğu Paris Saint Germain'den 2023-2024 sezonu başında ayrıldı. Arjantinli yıldızın kariyerindeki bir sonraki durağı Inter Miami oldu.

Haberin Devamı

Kylian Mbappe bu sezon Paris Saint Germain'de 23 maça çıktı. Fransız futbolcu bu süreçte 22 gol sevinci yaşadı. Kylian Mbappe aynı süreçte 2 asist üretti. Paris Saint Germain'le sözleşmesi sezon sonunda bitecek Kylian Mbappe'nin güncel piyasa değeri 180 milyon euro.

AS Bondy altyapısında futbola başlayan Kylian Mbappe daha sona Clairefontaine ve Monaco'da da oynadı. Paris Saint Germain, 2018-2019 sezonu başında 180 milyon euro ödeyerek Kylian Mbappe'yi renklerine bağladı.

25 yaşındaki hücumcu, Fransa Milli Takımı'nda 75 maçta oynadı. Kylian Mbappe bu süreçte 46 gol sevinci yaşadı. Kylian Mbappe daha önce şu başarılara imza attı:

1 - Dünya Kupası şampiyonluğu
1 - UEFA Milletler Ligi şampiyonluğu
6 - Fransa Ligue 1 şampiyonluğu
3 - Fransa Kupası şampiyonluğu
2 - Fransa Lig Kupası şampiyonluğu
3 - Fransa Süper Kupası şampiyonluğu