Galatasaray Galatasaray'dan Zaniolo kararı! Atletico Madrid'den sürpriz teklif

Galatasaray'dan Zaniolo kararı! Atletico Madrid'den sürpriz teklif

05.04.2024 - 09:54 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın sezon başında Aston Villa'ya kiraladığı ve yaz aylarında yeniden takıma dönmesi beklenen İtalyan yıldız için Atletico Madrid'in teklif yaptığı ileri sürüldü.

Galatasaraydan Zaniolo kararı Atletico Madridden sürpriz teklif

Galatasaray, 18 Ağustos 2023'te Nicolo Zaniolo'nun Aston Villa'ya geçici transferini resmen açıklamıştı. Yapılan anlaşma kapsamında 5 milyon Euro geçici transfer bedeli ile 1 milyon 375 bin Euro tutarında şarta bağlı bonus ödemesi konusunda anlaşılmıştı. Oyuncunun satın alma opsiyonu ise 22.5 milyon Euro olarak belirlenmiş ve buna ek olarak da anlaşmaya 15.5 milyon Euro tutarında şarta bağlı bonuslar eklenmişti. Aston Villa'da dönem dönem öne çıksa da şu ana kadar beklenen performansı sergileyemeyen Nicolo Zaniolo'nun yaz aylarında Galatasaray'a dönmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

İTALYANLARIN GÖZDESİ

Nicolo Zaniolo'nın Aston Villa'da kalması beklenmese de transferin gözdesi olması muhtemel. Özellikle İtalyan ekipleri Fiorentina, Juventus, Lazio ve Milan'ın yıldız oyuncu ile ilgilendikleri belirtiliyordu. Hatta bu takımlar arasında en kararlı gözüken Lazio'ya daha önce Roma forması giymiş olmasından dolayı Zaniolo'nun sıcak bakmadığı iddia edilmişti.

Galatasaraydan Zaniolo kararı Atletico Madridden sürpriz teklif

BİR TALİP DE İSPANYA'DAN!

İtalyanların gözdesi Nicolo Zaniolo için bir teklif de İspanya'dan geldi. İspanyol basınından Todofichajes, Atletico Madrid'in Nicolo Zaniolo'yu kadrosuna katmak istediğini belirtti. Hatta Atletico'nun bu transfer adına Galatasaray'a teklifini sunduğu ifade ediliyor.

ATLETICO'YA RET, KARAR NET!

Atletico Madrid'in Nicolo Zaniolo'nun bonservisi için Galatasaray'a 18 milyon Euro'luk bir teklif yaptığı iddia edildi. Bu teklif, Sarı-Kırmızılılar tarafından reddedildi. Aston Villa, yıldız oyuncunun opsiyonunu kullanmaz ise Galatasaray’ın en az 20 milyon Euro’ya farklı bir takıma satışa izin vermesi bekleniyor.