Galatasaray Galatasaray'ın Hakim Ziyech tanıtımı Avrupa'yı salladı! BBC'den çok konuşulacak benzetme

Galatasaray'ın Hakim Ziyech tanıtımı Avrupa'yı salladı! BBC'den çok konuşulacak benzetme

20.08.2023 - 13:18 | Son Güncellenme:

Galatasaray Kulübü, renklerine kattığı Hakim Ziyech'i Trabzonspor maçı sonrası görkemli bir törenle taraftarla buluşturdu. Faslı yıldızın tanıtım sürprizi Avrupa basınında büyük yankı uyandırdı.

Galatasarayın Hakim Ziyech tanıtımı Avrupayı salladı BBCden çok konuşulacak benzetme

Geçen sezon şampiyon olduğu kadroyu muhafaza eden ve Mauro Icardi'nin bonservisini alan Galatasaray, üst üste transfer bombalarını patlattı. Wilfried Zaha, Angelino, Tete, Kerem Demirbay gibi ünlü isimler sarı-kırmızılı kulübe imza attı, Şampiyonlar Ligi için iddialı kadro kuruldu.

Haberin Devamı

Galatasarayın Hakim Ziyech tanıtımı Avrupayı salladı BBCden çok konuşulacak benzetme

SON BOMBA HAKIM ZIYECH

Son olarak Galatasaray kurmayları, Premier Lig devi Chelsea'nin yıldızı Hakim Ziyech'i de renklerine bağladı. Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında RAMS Park'ta yapılan Trabzonspor maçından sonra Faslı yıldızı taraftarla buluşturan Galatasaray'ın transfer hamlesi ve şovu dünya basınının da ilgisini çekti.

BBC: ORKESTRA ŞEFİ

İngiltere'nin önde gelen basın kuruluşlarından BBC, Paris Saint-Germain ve Al Nassr ile geçmiş dönemde görüşmelerine karşın Hakim Ziyech'in, Galatasaray'a katıldığını ifade ederek Trabzonspor maçında taraftara orkestra şefliği yaparak tribünleri coşturduğunu vurguladı.

Galatasarayın Hakim Ziyech tanıtımı Avrupayı salladı BBCden çok konuşulacak benzetme

DAILY MAIL: PSG'NİN KAPISINDAN DÖNDÜ

İngiliz Daily Mail gazetesi ise internet sitesinde yer alan haberde Ziyech'in Galatasaray taraftarıyla birlikte yaptığı şovu ve sahadaki takım arkadaşlarının bu şova dahil olmasını başlığına taşıdı. Faslı futbolcunun tüm stada "üçlü" çektirdikten sonra Galatasaray forması ve atkısıyla birlikte sahayı turladığını ifade eden Daily Mail, yıldız futbolcunun ocak ayında dünya devi PSG'ye transferinin evrak problemi sebebiyle gerçekleşmediğini hatırlattı.

Haberin Devamı

L'EQUIPE: TRANSFER TRİBÜNDE RESMİYET KAZANDI

Fransa'nın önde gelen basın kuruluşu L'Equipe de sarı-kırmızılı takımın Ziyech transferine yer verdi. "Galatasaray'ın Hakim Ziyech transferi, tribünlerde resmiyet kazandı" başlığı atan L'Equipe, Faslı oyuncunun Trabzonspor maçında sarı-kırmızılı formayı giyerek tribünde taraftarla birlikte bütünleştiğini sayfasına taşıdı.

Galatasarayın Hakim Ziyech tanıtımı Avrupayı salladı BBCden çok konuşulacak benzetme

AS: TARAFTARA SÜRPRİZ
Galatasaray'ın Ziyech transferi İspanya'da da ses getirdi. AS gazetesi, Galatasaray'ın, Mauro Icardi'nin golleriyle gelen 2-0'lık Trabzonspor galibiyetini Ziyech şovuyla taçlandırdığını vurgulayarak, Faslı yıldızın UltrAslan tribünü içinden taraftarların karşısına çıkmasını "Büyük bir sürpriz" olarak nitelendirdi.

NOS: TRANSFER İNANILMAZ BİR ŞEKİLDE DUYURULDU
Ajax'taki başarılı geçmişinden dolayı Ziyech transferi Hollanda spor basınında da büyük yankı uyandırdı. Nos kanalı, Galatasaray'ın bu transferi inanılmaz şekilde duyurduğunu, taraftarın ortasından çıkan Faslı yıldızın sahadaki takım arkadaşlarını eğlendirdiğini vurguladı.

Haberin Devamı

OLE: TORREIRA, ZIYECH'İ İŞARET ETTİ
Arjantin'de yayın yapan Ole, sarı-kırmızılı taraftarlar arasında tezahürat yaparak transferi görkemli şekilde duyurulan Hakim Ziyech'i ön plana çıkardı. Lucas Torreira'nın tribünde Ziyech'i işaret etmesi de okuyucularıyla paylaşıldı.

 

 

Yazarlar