Galatasaray Galatasaray'ın Idrissa Gueye transferinde flaş gelişme! Fransız basını duyurdu

Galatasaray'ın Idrissa Gueye transferinde flaş gelişme! Fransız basını duyurdu

12.07.2022 - 17:25 | Son Güncellenme:

Sergio Oliveira'yı kadrosuna katarak orta sahaya ilk hamlesini yapan Galatasaray'da yeni hedef PSG'nin Senegalli orta sahası Idrissa Gueye... Sarı Kırmızılılar, yıldız orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak isterken Fransız basını flaş bir iddiada bulundu.

Galatasarayın Idrissa Gueye transferinde flaş gelişme Fransız basını duyurdu

Galatasaray'da transferde son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Sergio Oliveira'yı kadrosuna katarak orta sahaya ilk flaş hamlesini yapan Sarı Kırmızılıların yeni hedefi PSG'nin Senegalli orta sahası Idrissa Gueye... 

Haberin Devamı

PSG'nin Senegalli orta sahası Gueye için Sarı Kırmızılı yönetim devreye girdi. Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, Oliveira'nın ardından Gueye'yi de transfer ederek orta sahayı güçlendirmeyi hedefliyor.

Fransa'nın en saygın gazetelerinden L'Equipe, Galatasaray ve PSG'nin Gueye için görüşme gerçekleştireceğini yazmıştı. Fransız basını Gueye transferine ilişkin bir son dakika iddiasında daha bulundu. İşte ayrıtnılar...

GUEYE OLMAZSA XEKA YA DA DİAWARA

Galatasaray’da transfer görüşmeleri devam ederken, ilk hedef olarak görünen Paris Saint Germain’den Idrissa Gueye’de işler iyi gitmedi. Sarı-kırmızılılar bu nedenle alternatif arayışına başlarken, Lille’den Xeka ile Roma’dan Diawara gündeme geldi.

Haberin Devamı

Galatasarayın Idrissa Gueye transferinde flaş gelişme Fransız basını duyurdu

"ÜCRETİNİ ÖDEMEYİ KESİNLİKLE DÜŞÜNMÜYORUZ"

PSG ile 1 yıllık mukavelesi kalan Senegalli orta saha, ayrılmak için Fransız kulübü ile masaya oturdu, ayrılmak için 4 milyon euroluk yıllık ücretini talep etti. Ancak Paris Saint Germain adına görüşmeyi yapan Futbol Danışmanı Luis Campos, “Seni bonservis almadan serbest bırakabiliriz ama ücretini ödemeyi kesinlikle düşünmüyoruz” dedi.

Galatasarayın Idrissa Gueye transferinde flaş gelişme Fransız basını duyurdu

PAZARLIKLAR DEVAM EDECEK

İlk buluşmada anlaşma sağlanamazken, Gueye ile PSG arasındaki pazarlığın hafta boyunca sürebileceği dile getirildi. 32 yaşındaki futbolcunun, PSG’den aldığı tazminata göre anlaşacağı takımdan imza parası da istemeyi planladığı vurgulandı.

GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Galatasaray kanadı ise Gueye’ye yıllık 3 milyon euro üzerinde ücret ödemeyi düşünmezken, imza parasına da sıcak bakmıyor. Gueye’de durumlar şimdilik olumsuz seyrederken, sarı-kırmızılılar aynı bölge için 2 alternatife daha yöneldi. Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, Lille’den Xeka ve Roma’dam Diawara’yı da listesine alırken, bu iki isimle görüşmelere başladı.

Galatasarayın Idrissa Gueye transferinde flaş gelişme Fransız basını duyurdu

FOOT MERCATO'DAN GUEYE İDDİASI: TÜRKİYE'YE SOĞUK BAKIYOR!

L'Equipe'in ardından Foto Mercato da Gueye transferine ilişkin flaş bir iddiada bulundu. Habere göre PSG'nin Senegalli orta sahası Gueye, 2022 Katar Dünya Kupası öncesinde Türkiye'ye transfer fikrine sıcak bakmıyor.

Foot Mercato sitesi, Gueye-PSG ve Galatasaray üçgeninde yaşananları aktardı. Haberde şu ifadeler yer aldı;

Haberin Devamı

"Yakın zamanda Galatasaray'ın oyuncuya olan ilgisini ve 5 milyon euroluk teklifini doğruladık. Tüm bunlara rağmen Gueye, Galatasaray'a sıcak bakmıyor. L'Equipe, Gueye'nin sözleşmesini sonuna kadar yerine getirme niyetinde olduğunu doğruladı. PSG'de birçok oyuncu yenmi sezon kadrosunda düşünülmüyor ve Gueye de bu isimlerden biri olmasına rağmen klasik bir senaryo: Oyuncu ayrılmak istemiyor. Gueye, Türkiye'de bir takıma imza atmanın risk olduğunu düşünüyor. Ayrıca Dünya Kupası'na kısa süre kala İstanbul'a gitme fikri ona çok uzak. İstisnai bir teklif olmadıkça Gueye, 2023 yazına kadar PSG'de kalacak."

Galatasarayın Idrissa Gueye transferinde flaş gelişme Fransız basını duyurdu