Galatasaray Galatasaray'ın yeni transferi Milot Rashica İstanbul'da! İşte sözleşme detayı

Galatasaray'ın yeni transferi Milot Rashica İstanbul'da! İşte sözleşme detayı

08.09.2022 - 08:07 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Galatasaray transferin son günlerinde bombaları peş peşe patlattı. Norwich City'den kiraladığı Milot Rashica İstanbul'a gelirken açıklamada bulundu. Öte yandan yıldız ismin transfer detayları belli odlu.

Galatasarayın yeni transferi Milot Rashica İstanbulda İşte sözleşme detayı

Galatasaray transferde bombaları patlatmaya devam ediyor. Sarı-Kırmızılı takımın, Norwich City'den kiralık olarak kadrosuna kattığı yeni transferi Milot Rashica sabaha karşı İstanbul'a geldi.

Haberin Devamı

KAAN AYHAN TRANSFERİNDE PÜRÜZ ÇIKTI
Galatasaray yönetimi, Kaan Ayhan ile her konuda anlaşma sağlamıştı. Milli stoperle 1.6 milyon euro üzerinden 4 yıllığına el sıkışan sarı-kırmızılılar, Sassuolo'nun uzlaşmaz tavrı yüzünden transferi askıya aldı.

6 MİLYON EURO TALEP ETTİLER
İtalyan kulübü daha önce 4 milyon euroluk bonservis bedelini kabul etmişti. Ancak sarı-kırmızılılar bedelde indirim beklerken, Sassuolo bonservisi 6 milyon euroya yükseltti. Bu gelişmenin ardından Galatasaray transferden vazgeçti. Galatasaray yaz transfer döneminde yaklaşık 2 aydır deneyimli stoperi transfer etmek için çaba sarf ediyordu.

AYRILIKLAR YAŞANACAK
Galatasaray'da kadroda düşünülmeyen Taylan Antalyalı, Ömer Bayram, Christian Luyindama ve Oğulcan Çağlayan ile yolların ayrılması bekleniyor.

Haberin Devamı

30 MAÇTA OYNADI
15 Ocak 2001 doğumlu Mathias Ross, ülkesi Danimarka'nın Aalborg BK takımında futbola başladı. 2018 yılında kulübüyle profesyonel sözleşmeye imza atan 21 yaşındaki savunmacı, geçtiğimiz sezon 30 karşılaşmada görev aldı. 2 kez rakip fileleri havalandıran genç oyuncu, 10 maçta sarı, 1 maçta ise ikinci sarıdan kırmızı kart gördü.

"GALATASARAY'DA OLMAK ÇOK GÜZEL"
İlk açıklamasını GSTV'ye yapan Rashica: "İstanbul'a geldiğim için çok mutluyum. Daha önce de İstanbul'a gelmiştim. Galatasaray'da olmak çok güzel"

RESMİ AÇIKLAMA YAPILMIŞTI
Sarı-kırmızılılar KAP'a yaptığı bildirimde; "Profesyonel futbolcu Milot Rashica'nın kulübümüze geçici transferi konusunda, futbolcu ve kulübü Norwich City Football Club ile resmi görüşmelere başlanmıştır." ifadelerini kullandı.

 BEDELSİZ KİRALANDI
Galatasaray, Norwich City'den Milot Rashica'yı bir yıllığına bedelsiz olarak kiraladı.

Sarı-kırmızılı kulüp, İngiltere Championship ekiplerinden Norwich City'nin Kosovalı hücum oyuncusu Milot Rashica'yı kiralık olarak kadrosuna kattı. Sarı-kırmızılılar, oyuncunun kulübüne kiralama bedeli ödemeyecek.

Norwich City'nin bonservis bedelini 12 milyon Euro olarak belirlediği oyuncunun yarın sabah saatlerinde İstanbul'a gelmesi ve sağlık kontrollerinden geçtikten sonra resmi imzayı atması bekleniyor.

Haberin Devamı

Yazarlar