15.01.2021 - 19:31 | Son Güncellenme:
Sabah
Transferi için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta gündem forvet takviyesi. Mario Mandzukic için görüşmeler yapan Beşiktaş ezeli rakibi Galatasaray'ın ilgilendiği isim için devreye girdi.
35 yaşındaki Mario Mandzukic'in Beşiktaş'ın 6 ay için önerdiği rakamı kabul etmediği ve en az 1.5 yıllık sözleşme istediği biliniyordu.
Siyah beyazlılar, rakamları biraz yükseltse de Mandzukic'i henüz ikna edemedi ve golcü oyuncu dünden itibaren Milan ile görüşmeye başladı. İtalyan medyasında yer alan haberlere göre anlaşma ihtimali konusunda her iki taraf da net bir görüş bildirmiyor.
Beşiktaş'ta Mandzukic'in Milan'la görüşmeye başlamasıyla rota Kenan Karaman'a çevrildi.
Siyah-beyazlılar, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan gurbetçi futbolcu için kulübü Fortuna Düsseldorf ile kurulan ilk temasta 650 bin Euro'luk bir bonservis talebiyle karşılaşmıştı.
Sezonun geri kalanında hem lig hem de Ziraat Türkiye Kupası için geniş ve alternatifli bir kadro oluşturmak isteyen siyah-beyazlı yöneticiler, "Beşiktaş'a gelirim" diyen Kenan için Galatasaray derbisi sonrası Almanya'da bir görüşme gerçekleştirecek.
Düsseldorf'un tavrına göre hareket edecek olan Beşiktaş, rakamı istediği seviyeye çekerse imzayı attıracak.
Aksi halde yeni sezonu bekleyecek. 26 yaşındaki oyuncu bu sezon 15 resmi karşılaşmada 4 gol kaydederken 2 de asist yaptı.
Siyah-beyazlıların listede B planı olarak yer verdiği Fode Koita ise Kartal'ın transfer gündemini, taraftarlar gibi heyecanla takip ediyor. Beşiktaş'a gelmeyi çok isteyen Koita, Kasımpaşa'dan bonservisi konusunda anlayış bekliyor.
Lacivert beyazlılar, oyuncusu için 1 milyon euro'ya yakın bonservis talebinde bulunmuş ancak Beşiktaş bu ücretleri veremeyeceğini iletmişti.
250 TL'ye varan hoş geldin bonusu Misli.com'da Hemen oynamak için buraya tıklayın!